Skip to main content

Dosar penal după ce Adrian Sârbu a fost dus la dentist fără cătuşe

 
adrian sarbu 2
adrian sarbu 2

Parchetul a fost sesizat de Poliţia Capitalei, după ce în presă au apărut imagini cu patronul Mediafax, Adrian Sârbu, mergând pe stradă fără cătuşe.

Publicitate

Potrivit Digi 24, în acest caz a fost deschis un dosar penal in rem (cu privire la faptă), pentru fapte de abuz în serviciu şi favorizarea infractorului. În acest caz, sunt vizaţi de cercetări ofiţerii care îl însoţeau pe Adrian Sârbu la stomatolog.

Din acelaşi motiv, adjunctul Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Nelu Lupu, care avea în sarcini administrarea arestului, a fost sancţionat de şeful Poliţiei Române, Petre Toba.

Reamintim că marţi seară în presă au apărut imagini cu Adrian Sârbu mergând pe stradă neîncătuşat, alături de un poliţist. Avocatul său, Cristian Ene, a precizat însă că patronul Mediafax a fost scos din arestul central şi dus cu duba la stomatolog, în zilele de 14 şi 18 aprilie, procedurile fiind respectate, pentru că doar ofiţerul de poliţie poate decide dacă o persoană arestată preventiv este periculoasă şi există riscul de a evada.

Adrian Sârbu se află în arest preventiv din 4 februarie, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nerabdatorul Nerabdatorul
    Deci nu vezi o problema in faptul ca AS nu avea catuse, ciudat e ca stiau cei de la Antene, nu? Interesant. Esti deontolog / deontoloaga?
  • Vasile Vasile
    I-a facut Sarbu oameni si pe astia!
  • Cine oare Cine oare
    Cum se face oare ca numai cei de la Antena stiau si de unde stiau de acest drum ? Sa-i fi sunat oare AS ?

Trimite un comentariu

sus