Skip to main content

După contestaţie, Claudiu Lucaci a obţinut punctaj sub cel necesar pentru a rămâne şeful ştirilor

 
tvr
tvr

Cluadiu Lucaci, cel care conduce ştirile TVR din poziţia de Coordonator cu atribuţii de director de ştiri, a primit un punctaj mai mic de 75 de puncte după ce contestase rezultatul pe care îl primise pe 25 aprilie în urma unei evaluări interne a managerilor TVR. Mai exact, acesta a fost notat cu 73,83 de puncte după prezentarea proiectului. Pe de altă parte, adjuncta sa, Oana Popescu, coordonator cu atribuţii de producător executiv ştiri, care a fost de asemenea reevaluată recent a primit 76,83 de puncte, ea păstrându-şi funcţia.

Publicitate

Lucaci a fost reevaluat, deşi a obţinut iniţial un punctaj care îi permitea să îşi menţină actuala funcţie la prima evaluare a activităţii sale. Însă o comisie condusă de Stelian Tănase, şeful TVR, a decis că procesul de evaluare în cazul său „a fost viciat”. Mai exact, acesta a prezentat acelaşi proiect de activitate cu cel al adjunctei sale, Oana Popescu. Mai mult, la evaluarea iniţială, cu acelaşi proiect, Lucaci primise peste 75 de puncte, în timp ce adjuncta sa primise o notă mai mică, ceea ce ar fi dus la pierderea funcţiei de conducere.

„A fost un singur raport de activitate comun cu adjunctul meu, în echipă, însemnând că dacă nu ne-am fi îndeplinit obiectivele, am fi plecat amândoi.”, a explicat Claudiu Lucaci, pentru paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus