Skip to main content

FOTO. Show-ul "Temptation Island - Insula iubirii" debutează la sfârşitul acestei luni, pe Antena 1. În joc intră şase ispite

 
Insula Iubirii
Insula Iubirii

Reality show-ul Temptation Island - Insula iubirii, realizat după un format asemănător cu Vara ispitelor difuzat de Pro TV la începutul anilor 2000, va fi lansat de Antena 1 pe 26 aprilie.

Publicitate

Noua emisiune din grila de programe a televiziunii din Băneasa va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 20.30. Programul va fi prezentat de Radu Vâlcan.

Filmarile se vor desfăşura în Thailanda, în sistem de reality, participanţii (patru cupluri) fiind supravegheaţi 24 de ore din 24.

Despre formatul „Temptation Island – Insula iubirii”

Participanţii la emisiune sunt patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas. Fetele vor fi separate de băieţi, pe două insule, iar opt „ispite” vor încerca să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele.

Ispitele."Şase femei dispuse să rişte totul pentru a cuceri cei patru bărbaţi din competiţie vor face zilele mai frumoase domnilor şi nopţile crunte doamnelor. Ceea ce este paradis pentru bărbaţi este infern pentru femei. Iată care sunt cele şase femei care îşi vor etala armele de seducţie în Thailanda. Un lucru e cert: ele nu au nimic de pierdut. Scopul ispitelor este să destrame cupluri care se declară extrem de sudate", se arată într-un comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ovidiu Ovidiu
    Iti spun eu una: PRO a facut dupa A1 emisiunea Bingo prezentata acum peste 15 ani de Mihai Calin si Busu copie la TeleEurobingo Show care avea succes mare pe atunci. Bineinteles ca s-a fasait, emisiunea nu a avut ratingul scontat iar cei de la PRO au invatat repede lectia...cei de la Antene sunt mai stupizi, persista in greseala de a face copy paste. Bafta la aruncat banii...
  • mad79 mad79
    cam asta e diferenta intre proTv si A1....15 ani!!!
  • pArA pArA
    E ceva fals in citatul ala al tau ? Ca nu inteleg ce te supara ... Ala e adevarul , se si mentioneaza "un format asemanator" , ce sari in sus ? , asta e adevarul PRO a facut un format asemanator acum 15 ani ...

    P.S. : Poate dai cateva exemple de chestii ce le-a facut PRO dupa A1 ... ca am un lapsus ... si daca vrei exemple cu ce a facut A1 dupa PRO pot sa iti dau o gramada , dar nu ma obosesc ca probabil le stii ...
  • Expertul, Expertul,
    @Allex, Ce live? Show-ul s-a filmat timp de 15 zile, in februarie martie.
  • geo geo
    Încă un eșec de audiențe previzibil...
  • Marian Marian
    Le doresc acelasi succes precum a avut si cu celelalte emisiuni copiate AUDIENTA ZERO mascaricilor de la ANTENE
  • boro boro
    Prevăd o audiență slabă. Ne auzim după debut.
  • Allex Allex
    Va fi live?
  • Iulian Iulian
    De ce la fiecare stire cu Insula Iubirii ziceti: "Reality show-ul Temptation Island – Insula iubirii, realizat după un format asemănător cu Vara ispitelor difuzat de Pro TV la începutul anilor 2000, va fi lansat de Antena 1 pe 26 aprilie.", va reamintesc ca Antena 1 a cumparat formatul din alta tara, nu ei il produc, dar de, trebuie sa aruncam cu noroi.

    Daca ProTV face ceva dupa Antena 1, mai ziceati asta? Sigur ca nu!

Trimite un comentariu

sus