Skip to main content

HBO GO, disponibil de mâine pentru abonaţii Digi TV şi Digi Net. RCS îl oferă drept compensaţie, pentru că va mări tarifele pentru extraopţiunile HBO. Noile preţuri

 
HBO Go 2
HBO Go 2

UPDATE. Accesul nelimitat la conţinutul HBO GO acordat abonaţilor RCS care au una din extraopţiunile HBO vine ca o compensaţie, observă HotNews. De ce? RCS va creşte de la 1 mai tarifele pentru abonamentele Digi TV care conţin extraopţiunile HBO (adică pachetele HBO + HBO HD sau HBO plus HBO HD, HBO Comedy, Cinemax).

Publicitate

Astfel, extraopţiunea HBO creşte de la 8 la 13 lei, iar pachetul HBO Max Pack va costa la Digi 14 lei, în loc de 10 lei.

Home Box Office Europe a semnat un parteneriat cu grupul RCS&RDS pentru serviciul HBO GO. Astfel, începând de mâine, serviciul de video-on-demand HBO GO va fi disponibil tuturor abonaţilor Digi Net şi Digi TV care au optat pentru una dintre extraopţiunile HBO sau HBO Maxpak.

"Serviciul video online lansat de HBO oferă acces nelimitat la peste 2000 de ore de conţinut: seriale, inclusiv producţii originale HBO, filme de top, documentare şi programe speciale", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Producţiile originale HBO şi blockbuster-ele momentului pot fi urmărite de pe orice dispozitiv conectat la internet de către abonaţii Digi Net şi Digi TV (din reţeaua RCS&RDS - n.r.) care au optat pentru una dintre extraopţiunile HBO sau HBO Maxpak.

HotNews: Este o compensaţie, pentru că RCS creşte preţul la abonamentele cu extraopţiuni HBO

Accesul nelimitat la platforma HBO GO este de fapt o compensaţie acordată abonaţilor Digi TV care au o extraopţiune HBO, observă Hotnews.

RCS va creste din 1 mai 2015 tarifele extraoptiunilor HBO si HBO MaxPack, canale TV care apartin retelei americane de televiziune Home Box Office, ca urmare a aprecierii dolarului american in fata monedei nationale. Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/luna (TVA inclusa), iar cele prin cablu digital vor creste cu 5 lei/luna (TVA inclusa). De asemenea, abonamentele prin cablu digital care includ extraoptiunea HBO MaxPack vor creste cu 4 lei/luna, scrie HotNews.

Drept compensatie, RCS&RDS anunta ca abonatii la Digi Net si Digi TV care au una din extraoptiunile HBO vor primi ca beneficiu la pachetul existent, acces nelimitat la continutul video disponibil pe platforma online HBO GO.

Tarifele:

In prezent, abonamentul lunar la Digi TV pe cablu digital costa 29 lei (cu TVA inclusa). Pretul unui abonament lunar Digi TV prin satelit este de 24 de lei (pachetul de baza).

Preturile acestor abonamente nu se schimba, dar RCS&RDS va creste tarifele la cele doua extraoptiuni HBO: extraoptiunea HBO (HBO si HBO HD) si extraoptiunea HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax).

Tarifele valabile de la 1 mai, via HotNews:

In cazul Digi TV pe cablu digital:

  • tariful extraoptiunii HBO creste de la 8 lei la 13 lei
  • tariful extraoptiunii HBO MaxPack creste de la 10 lei la 14 lei

In cazul Digi TV prin satelit:

  • tariful extraoptiunii HBO creste de la 11 lei la 13 lei
  • tariful extraoptiunii HBO MaxPack ramane neschimbat - la 14 lei
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus