Skip to main content

Jeremy Clarkson revine la BBC, la o lună după ce a fost concediat. Ce emisiune va prezenta fostul Top Gear

 
hepta_jeremy-clarkson-Copy-1024x840
hepta_jeremy-clarkson-Copy-1024x840

hepta_jeremy-clarkson-Copy-1024x840
Foto: HEPTA

Publicitate

Managerii postului public din Marea Britanie i-au permis lui Jeremy Clarkson, fosta gazdă a show-ului Top Gear, să aibă o apariţie episodică în calitate de prezentator al emisiunii satirice - Have I Got News For You, potrivit The Guardian.

Ediţia va fi difuzată în 24 aprilie la BBC. Asta în ciuda faptului că, recent, managementul BBC a decis să nu-i mai reînnoiască contractul pentru show-ul dedicat pasionaţilor de automobile.

Aceasta este prima apariţie într-o emisiune TV pentru Jeremy Clarkson, după ce a fost concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producator TV. Nu este prima dată când Clarkson prezintă emisiunea satirică. El a mai fost în această postură de 12 ori, până în decembrie 2014.

Un purtător de cuvânt al postului BBC a declarat: „Contractul lui Jeremy nu a fost reînnoit pentru Top Gear, dar el nu are interdicţie să apară la BBC.”

Jeremy Clarkson a anunţat că se va achita de obligaţiile sale contractuale şi va aparea într-un turneu cu spectacole live inspirate din universul emisiunii "Top Gear”.

Titlul turneului - care va avea loc in acest an în Marea Britanie, Australia, Norvegia şi Africa de Sud - a fost schimbat din Top Gear în "Clarkson, Hammond & May Live", iar cei trei prezentatori nu au voie să facă nicio referire directă la incidentul în care a fost implicat Jeremy Clarkson.

BBC: "Top Gear va continua fără Jeremy Clarkson"

Oficialii BBC spun că vor duce mai departe emisiunea Top Gear. Conform bbc.com, show-ul Top Gear, unul dintre cele mai apreciate şi populare programe difuzate în Marea Britanie, va continua fără Jeremy Clarkson.

La fel ca şi în cazul lui Clarkson, contractele lui James May şi Richard Hammond cu BBC s-au încheiat şi trebuie renegociate. Potrivit The Guardian, viitorul celor doi este încă neclar.

Nu se ştie exact ce va face Clarkson în continuare, dar există zvonuri conform cărora cei trei care prezentau emisiunea Top Gear intenţionează să colaboreze pentru a-şi continua cariera împreună.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jeremy Clarkson revine la BBC | Radio Noise Romania
    […] Jeremy Clarkson a anunțat că se va achita de obligațiile sale contractuale și va aparea într-un turneu cu spectacole live inspirate din universul emisiunii „Top Gear”, scrie PaginadeMedia.ro […]

Trimite un comentariu

sus