Skip to main content

Jurnalul National îşi schimbă grafica din 2 aprilie

 
JurnalulNational-30-03-2015
JurnalulNational-30-03-2015

Jurnalul National schimba grafica din 2 aprilie si va avea „o orientare editoriala adaptata realitatii in care traim”, anunta reprezentantii publicitatiei.

Publicitate

„Noua abordare trateaza stirile din prisma relatiei cauza-efect , folosind comparatii si asocieri concrete, precum impactul noului cod fiscal, sau costurile reale ale cardului de sanatate”, mai spun reprezentantii Jurnalul.

Redactorul sef, Elena Cristian, isi propune ca Jurnalul National sa „cerceteze culisele multiplelor evenimente care se intampla in Romania, indiferent ca e vorba de domeniile politic, social sau economic, mai exact felul in care acestea influenteaza viata de zi cu zi a oamenilor”.

„Stirile de ultima ora sunt reflectate de toate televiziunile. Noi ne propunem ca Jurnalul National sa le explice celor care privesc cum sunt ei afectati de ceeea ce se intampla. Mai mult, avem in plan obiective ambitioase de a readuce in prim-plan genuri jurnalistice cum ar fi ancheta, reportajul, interviul”, a declarat redactorul-sef.

Jurnalul National in noua formula va avea zilnic suplimente pe diverse domenii, cum ar fi IT, Sanatate, Cultura, Mass Media, Turism si alte teme.

Elena Cristian: “Cred insa ca principala veste buna este ca mergem inainte cu un cotidian tiparit, in conditiile in care multe ziare au pierdut batalia cu online-ul. Presa scrisa este principala platforma de opinie si informatie jurnalistica. Este totodata un demers curajos, venit din partea unui trust de presa romanesc, care isi propune sa fie aproape de nevoile romanilor. Ca orice stat civilizat, Romania are nevoie de print.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nume nume
    elena cristian, protejata lui dan matiescu? redactor sef???? nu pot sa cred! asta nu stie sa treaca strada daca nu o tine cineva de mana!! vai de ce a mai ramas din jn :((

Trimite un comentariu

sus