Skip to main content

Licitaţie pentru un contract de publicitate de 54.000 de euro la Ministerul Transporturilor. Scopul: eficientizarea managementului în parteneriatele public-private



 
Gara de Nord
Gara de Nord

Ministerul Transporturilor vrea sa-si imbunatateasca activitatile de promovare si publicitate a proiectelor din domeniul infrastructurii de transport ce urmează a fi implementate în regim de parteneriat public-privat/concesiune. Astfel, institutia condusa de ministrul Ioan Rus, vrea sa cumpere servicii de comunicare, informare si publicitate in valoare totala estimata de peste 54.000 de euro, potrivit unei cereri de oferta publicata in 25 martie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Publicitate

Serviciile de comunicare, informare si publicitate sunt pentru proiectul ,,Îmbunatatirea capacitatii Ministerului Transporturilor pentru managementul proiectelor de parteneriat public – privat (PPP), contractul fiind finantat cu fonduri europene.

Acest contract va contribui la realizarea obiectivului general al proiectului prin:

  • îmbunătăţirea activităţii de promovare şi publicitate a proiectelor din domeniul infrastructurii de transport ce urmează a fi implementate în regim de parteneriat public-privat/concesiune;
  • promovarea şi publicitatea activităţilor proiectului şi implicit informarea publicului larg cu privire la acestea;
  • conştientizarea grupurilor ţintă cu privire la toate activităţile incluse în proiectul “Îmbunătăţirea capacităţii Ministerului Transporturilor pentru managementul proiectelor de parteneriat public-privat (PPP)” şi cu privire la proiectul pilot selectat pentru care se va primi asistenţă tehnică din partea consultanţilor Băncii Mondiale.

Ce va avea de facut cel care castiga contractul:

a) Activităţile de promovare şi de publicitate a proiectului:

  • Asigurarea materialelor promoţionale ale proiectului precum şi cele aferente celor două conferinţe: de lansare şi finalizare a proiectului;
  • Publicarea de anunţuri in ziare de circulaţie naţională.

Conferinţa de lansare a proiectului se va desfăşura în termen de maxim 3 săptămâni de la semnarea contractului de achiziţie publică cu ofertantul care va fi declarat câştigător (luna martie 2015 – aprilie 2015). Conferinţa de încheiere a proiectului se va desfăşura în luna în care se va încheia contractul de finanţare cu PODCA. Locaţia aleasă pentru ambele conferinţe va fi în Bucureşti (sediul MT sau o unitate hotelieră clasificată la minim 3 stele).

b) Activităţile de promovare şi publicitate a proiectelor de infrastructură finanţate în regim de parteneriat public-privat/concesiune potenţialilor investitori din ţară şi din străinătate:

  • Publicarea de anunţuri in ziare naţionale şi internaţionale;
  • Asigurarea materialelor promoţionale aferente unei conferinţe internaţionale.

Conferinţa internaţională va avea loc urmare selectării proiectului pilot (estimat – iunie 2015). Locaţia aleasă pentru desfăşurarea evenimentului va fi în Bucureşti ( unitate hotelieră clasificată la minim 4 stele).

c) Realizarea unor anchete sociale şi/sau organizarea de focus-grupuri:

anchetă socială (cercetare cantitativă şi calitativă) şi/sau organizarea de focus-grupuri la începutul campaniei de informare;

anchetă socială (cercetare cantitativă şi calitativă) la finalul campaniei de informare în vederea stabilirii impactului pe care l-a avut campania asupra publicului larg şi publicului specializat.



Conditii de participare la licitatie:



  • ofertantul trebuie sa fi realizat o cifra medie de afaceri globala pe ultimii 3 ani (2012,2013 si 2014) de cel putin 388.280 lei.
  • In privinta capacitatii tehnice, ofertantul trebuie sa faca dovada ca a prestat servicii similare cu o valoare cumulata de cel putin 194.140 lei,exclusiv TVA, in cadrul unui contract sau maxim 2 contracte, in ultimii 3 ani, calculati pâna la data limita de depunere a ofertelor.

Data limita de depunere a ofertelor este 14 aprilie 2015. in aceeasi zi va avea loc si deschiderea ofertelor.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus