Skip to main content

Licitaţie de peste 150.000 de euro la TVR: Televiziunea publică cumpără echipamente de televiziune pentru filmare şi producţie

 
TVR
TVR

Televiziunea publica a lansat miercuri o licitatie deschisa pentru achizitia de echipamente de televiziune pentru filmare si productie. Mai exact, TVR vrea sa cumpere 10 camere video profesionale HD pentru productii TV si cinema, precum si accesorii pentru camere video profesionale, contract cu o valoare estimata fara TVA de 156.765 de euro, finantat din fonduri proprii, potrivit informatiilor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Publicitate

Criteriul de atribuire a contractului este retul cel mai scazut, iar termenul pentru finalizare este de 150  zile incepand de la data atribuirii contractului.

Sunt insa si anumite cerinte de eligibilitate pentru cei care participa la licitatie. Spre exemplu, la capitolul capacitate economica se cere o cifra medie de afaceri pentru anii 2012,2013 si 2014, realizata în domeniul de activitate al contractului supus procesului de achizitie, de cel putin: 220.000 EURO, fara TVA, (Lotul 1 - cele 10 camere HD) si 80.000 EURO, fara TVA (Lotul 2 - accesoriile).

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 12.06.2015. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15.06.2015. Tot in aceasta zi va avea loc si sedinta de deschidere a ofertelor.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus