Skip to main content

Mohammad Murad, la a doua încercare de a obţine o licenţă TV de business

 
Mohamad Murad_ Foto Business Magazin
Mohamad Murad_ Foto Business Magazin

Omul de afaceri Mohammad Murad, cel care a finanţat în trecut postul The Money Channel, încercă pentru a doua oară în ultimul an să obţină o licenţă TV pentru un post de business. Consiliul Naţional al Audiovizualului va analiza în şedinţa de marţi, 28 aprilie, o solicitare de licenţă pentru Money News, din partea unei firme deţinute de Mohammad Murad, M&M Channel SRL.

Publicitate

În urmă cu un an, Consiliul a analizat, la solicitarea aceleiaşi firme, acordarea unei licenţe tot pentru o televiziune de business, pe nume TV Life, după cum paginademedia.ro a scris AICI. La momentul respectiv, Consiliul a amânat votul şi nu a mai fost reluat.

Reamintim că omul de afaceri Mohammad Murad a fost cel care a finanţat în ultimul an postul The Money Channel. Televiziunea de business, parte a Realitatea Media, a rămas fără licenţă după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a refuzat să o prelungească, (detalii, AICI). Sâmbătă, 25 aprilie, a fost ultima zi în care a emis postul lansat cu nouă ani în urmă de trustul deţinut pe atunci de Sorin Ovidiu Vîntu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogutza gogutza
    de maine, din nou , shaorma tv
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am rezolvat. Multumesc
  • iulia1 iulia1
    "Sâmbătă, 25 aprilie, a fost ultima zi în care postul lansat cu nouă ani în urmă de trustul deținut pe atunci de Sorin Ovidiu Vîntu." Cred ca lipseste ceva.

Trimite un comentariu

sus