Skip to main content

Orange TV a câştigat câteva zeci de mii de abonaţi. La câţi clienţi a ajuns serviciul de televiziune

 
orange
orange

Serviciul de televiziune DTH al operatorului Orage TV a câştigat câteva zeci de mii de abonaţi în prima parte a anului, comparativ cu sfârşitul anului trecut.

Publicitate

Operatorul de telecomunicaţii a ajuns la 190.000 de abonati la serviciul Orange TV lansat in vara anului 2013 in Romania, in crestere cu 21% fata trimestrul anterior.

La sfarsitul anului trecut, numarul total de abonati la serviciile Orange TV era de 157.000 de utilizatori. Grupul Orange a estimat că va ajunge la 300.000 de abonati TV in Romania pana la sfarsitul acestui an.

Orange TV operează serviciul DTH pe o piaţă în care principalii jucători sunt Telekom - Dolce (1,1-1,2 milioane de abonaţi) şi Digi TV - RCS (aproximativ 900.000 de clienţi). Câteva sute de mii de abonaţi are şi servicul DTH Focus, al UPC.

Orange România în cifre, conform datelor prezentate astăzi:

  • Veniturile Orange Romania s-au redus cu 3,7% pana la 221 milioane de euro in primele trei luni din acest an, comparativ cu acelasi trimestru al anului trecut, iar numarul de clienti a scazut la 10.364.683 de utilizatori (n.a SIM-uri valabile) fata de cei 10.394.000 de clienti raportati in primul trimestru din 2014, conform datelor prezentate marti de grupul francez.
  • In primul trimestru al anului, traficul de internet pe mobil s-a dublat comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pe masura intensificarii vanzarilor de tablete si smartphone-uri cu 60% si, respectiv, 50% fata de primul trimestru al lui 2014.
  • Si in cazul vanzarilor de terminale 4G trendul crescator se pastreaza, in stransa legatura cu adoptia internetului la viteze 4G. In luna martie, consumul de internet la viteze 4G a crescut de 10 ori fata de luna martie a anului trecut, inainte de extinderea masiva a retelei Orange 4G. In primele 3 luni ale anului, in reteaua Orange s-au inregistrat de 13 ori mai multi utilizatori ai acestui tip de servicii fata de perioada similara a lui 2014. Din totalul acestora, 30% sunt in Bucuresti.
  • La sfarsitul anului trecut, veniturile Orange in Romania au ajuns la 909 milioane euro, in scadere cu 2,7% fata de 2013, din cauza impactului tarifelor de interconectare.
Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nelu nelu
    Nu e nicio teapa. La calitate, Orange este cu mult peste ceilalți.
  • gicu gicu
    Nu știu ce atâta agitație. Cu ce este T sau Gigel peste Orange? HBO este pe net moka și multe alte ierburi.
  • gicu gicu
    Așteptăm îmbunătățirea grilei și preturi un pic mai mici.
  • geo geo
    Eu acum stau si te intreb: cu ce te-au convins sa ii alegi pe ei, prima data. A fost reclama agresiva, reducerea la abonamentm, alte beneficii, a fost calitatea HD, fa-ma sa inteleg, te rog...
  • ana ana
    O teapa sinistra acest Orange Tv, cu o grila de mana a treia, de toata jena... abia astept sa expire contractul si sa ma mut de la ei, de un an si jumatate n-au imbunatatit calitatea programelor, in sensul de a aduce si alte posturi Tv.De HBO nici nu poate fi vorba, in schimb exista Acasa Tv pe 4 canale!!! Niste jegosi...
  • Iulian Iulian
    Daca n-ati aflat, Romtelecom este Telekom.

Trimite un comentariu

sus