Skip to main content

Orlando Nicoară și Liviu Dumitrașcu lansează agenția digital 1616

 
Orlando Nicoară și Liviu Dumitrașcu lansează agenția digital 1616
1616

Orlando Nicoară, fost director al Mediafax Group și Liviu Dumitrașcu, fondator al eJobs.ro au lansat agenția digital 1616.ro.

“După 16 ani de online, sperăm să urmeze cel puțin încă 16 la fel de spectaculoși”, se justifică numele pe site-ul de prezentare a companiei.

Publicitate

Potrivit site-ului companiei, agenția digitală oferă servicii de consultanță, analiză și audit, digital design, mobile design, e-commerce și online advertising.

Orlando Nicoară și Liviu Dumitrașcu au lansat, în urmă cu câteva luni, și hub-ul WeLoveDigital, destinat antreprenorilor online, după cum Paginademedia.ro a scris aici. De altfel, sediul agenției 1616 este în hub-ul lansat de cei doi.

Citește și:

Orlando Nicoară a lansat un hub pentru antreprenori online, împreună cu Liviu Dumitrașcu, fondatorul e-jobs. Cât costă un biroul în noul hub

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • o noua firma care practic nu face nimic. iti da un scaun si te invita sa belesti ochii pe slack :) chipurile ca te integreze intr-o ceva. hai ba fratilor sa facem un pachet de scobitori si sa-l vindem. sa producem ceva. terminati cu vrajeala. foarte bine punctata faza cu siteurile, cu designul lor. niste basini cu un parallax de toata jena
  • si-a luat banii grosi pe ….drepturi de autor, i-a dat in gat pe toti la dna incepand cu sarbu si acum isi vede linistit de viata, deschide afaceri una dupa alta….

Trimite un comentariu