Skip to main content

Robert Turcescu lansează strângerea de fonduri pentru "televiziunea online promisă"

 
captura robert turcescu
captura robert turcescu

Robert Turcescu, realizatorul emisiunii 100% de la Naşul TV, a anunţat pe pagina sa de Facebook că demarează strângerea de fonduri pentru "televiziunea online promisă". Acest lucru se va întâmpla la finalul acestei săptămâni.

Publicitate

"La sfârşitul săptămânii viitoare vom lansa acţiunea de strângere de fonduri pentru televiziunea online promisă. Semnalele au fost mai mult decât încurajatoare! Va multumesc, cu Dumnezeu, inainte!", a scris, duminică, Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Săptămâna trecută, fostul jurnalist de la B1 TV a testat disponibilitatea prietenilor săi de pe Facebook de a-l susţine financiar în realizarea unei televiziuni online, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Turcescu a mai spus că toate detaliile privind modul în care vor fi cheltuiţi banii strânşi vor fi publicate pe pagina sa de Facebook.

"Toate detaliile legate de conturi, transparenta fondurilor strinse si o propunere surpriza care sa elimine din start orice dubiu legat de cheltuirea acestor bani le veti primi pe aceasta pagina odata cu publicarea conturilor bancare si a contului PayPal! Stay tuned!", a precizat Robert Turcescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dumitru dumitru
    Nu a impus nimanui bani.Cine vrea sa sustina tv.Nasul este liber s-a o faca cine nu s-a schimbe postul.Nu mai bine va impuscati voi?(in sensu s-a dispareti).
  • dumitru dumitru
    Nu a impus nimanui bani.Cine vrea sa sustina tv.Nasul este liber s-a o faca cine nu s-a schimbe postul.Nu mai bine va impuscati voi?
  • Cum o sa atace Facebook televiziunea | Claudiu Serban
    […] lumina acestor chestiuni, proiectul lui Robert Turcescu de a infiinta o televiziune online (detalii aici) s-ar putea sa nu mai sune atat de utopic cum ar parea la prima […]
  • Vasile Vasile
    Nu mai bine lua chitara si canta la metrou?

    Observam si ca paginademedia incurajeaza cersetoria... pentru ca baiatul asta nu zice ce ofera in schimb. O limba in dos, o lectie privata de deontologie, nimic? Doar vrea bani ca sa se joace de-a televiziunea?
  • Thor Thor
    Din păcate constat că în ultima vreme pe paginademedia.ro e o inflație de „știri” despre persoane total irelevante, ca Jeremy Claxon ăla sau Robert Turcescu ăsta.
  • Adi Adi
    Am înţeles că va fi online. Dar va fi acoperită, sau descoperită?
  • gigi gigi
    Cand ma gandesc cate petarde de stiri (pe surse) a lansat omul asta de-a lungul vremii, via feisbuc,ar trebui sa fiu prea naiv ori sa nu am ce face cu banii pentru a sustine financiar un alt lansator online de petarde, dirijat de acelasi dezinformator, RT.
  • Mm Mm
    Omuletul asta parea intreg la cap cand era la Europa FM,pe vremuri.Atunci doar punea intrebari si asculta pe altii,de cand deschide gura mai mult nu am mai inteles de ce il baga lumea in seama.
  • Livia Pila Livia Pila
    Trebuie sa fiu timpita sa ii dau bani ofiterului acoperit, colonel TURCESCU ROBERT! Sa ii dea serviciile!

Trimite un comentariu

sus