Skip to main content

Schimbarea schimbării la Pro TV: Măruţă intră azi de la 16.00. Lecţii de viaţă nu mai e în program

 
Catalin Maruta 2015
Catalin Maruta 2015

Catalin Maruta 2015

Publicitate

Schimbare de ultimă oră în grila Pro TV. După ce ieri, Lecţii de viaţă era scos de la ora 18.00 şi mutat la ora 16.00, programul a fost schimbat iar.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Cătălin Măruţă va intra azi de la ora 16.00 şi va ţine programul Pro TV până la ora 19.00 (cu o pauză de 30 de minute la Ştirile de la ora 17.00). Pro TV va avea acelaşi program şi pentru ziua de mâine.

Cel puţin în aceste zile, fake-reality-ul Lecţii de viaţă nu se va regăsi în grila Pro TV.

Reamintim că mutările intervin după ce Lecţii de viaţă a rulat câteva zile pe Pro TV, în intervalul 18.00-19.00, cu rezultate foarte slabe de audienţă, după cum Paginademedia.ro a scris aici şi aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    SI la Antena e mai bine ca li se "aseaza audienta" pe locurile 3-4, maxim 2? :/
    La amandoua televiziunile sunt probleme manageriale de te doare capul.
  • Andreea Andreea
    In timp ce la Antena 1 se asaza lucrurile in ceea ce priveste audienta, la Pro Tv este o debanda totala, mai ales ca multe show-uri care faceau rating ori nu mai exista, ori li s-a schimbat producatorul si nu mai sunt urmarite. E jalnic!
  • Florin Florin
    si pe vremea lui Sarbu au existat rateuri. mare lucru ca Protv a avut 3 zile mai naspa in audiente pe un anumit interval. zici ca vine sfarsitul lumii. nu s-a mai intalnit asa ceva nicaieri in lume, in mintea unora.
  • radu radu
    Pacat ca incet, incet oamenii care erau numarul 1 in materie de televiziune pleaca.Asta se datoreaza doar lipsei de management din Pro TV. Pacat de munca depusa de Adrian Sarbu si ceilalti din jurul lui.Se duce pe copca munca de 20 de ani de zile a unor adevarati profesionisti alungati proctic din Pro TV de acest asa zis "manager de carton"
  • pArA pArA
    Nu am nimic cu incercarile PRO-ului de reinventare , chiar aplaud incercarile de rebranding ale grilei , dar trebuie sa fie mai atenti ... pentru ca e posibil sa aiba de pierdut pe termen lung.

    La ce ma refer , sunt aceste esecuri mici sau mari , as spune ca Vine Chef-ul sa prezentat chiar onorabil cu audientele , dar cred ca Lectii de Viata a fost un adevarat esec ... iar cum fiecare lovitura lasa cicatrici , acestea se vindeca in timp , dar cred ca Lectii de Viata a lasat o cicatrice mai profunda , pentru ca slotul pe care a fost introdus nu era unul solid al PRO-ului si astfel au cam pierdut un tempo si pe slotul respectiv si pe follow-up ...

    Nu cred ca mai trebuie sa faca experimente , pe slot-uri pe care nu sunt lideri , daca mai fac asta e posibil sa vedem cum tot ce sa cladit dealungul timpului incepe sa se darame.

    P.S. : Pentru slotul 17-19 trebuie tot un format talk-show/tv-magazine , dar iti trebuie un prezentator bun si un branding serios ... Eu inca cred ca solutia cea mai viabila ar fi ca din toamna sa incerce sa o aduca pe TEO si sa ii dea ei emisiunea de pe 17-19. Nu urmaresc emisiunile din acest interval oral , dar am urmarit pe YouTube niste interviuri din emisiunile lui Teo si mi se pare a fi cea mai decenta emisiune de pe acest slot in ciuda faptului ca e batuta de celelate emisiuni pline de mizerii.
  • geo geo
    Mămăruțăăă, știi de ce te întorci tu la ora 18.00...pentru că nu au găsit altul mai bun care să ți ia locul. Aș ca că stai treaz, vigilent și apucă-te serios de treabă, că Stella Litou e cu ochii pe tine...deși habar nu are cu ce se consumă emisiunea ta ori ce perle de prostie și incultură de tip manelistă scot invitații tăi, pe cavitatea bucală.
  • andy andy
    Iuliana Tudor cu o emisiune de divertisment ar avea succes la Pro tv in intervalul 17-19.
  • Expertul, Expertul,
    @Dan, Ce se petrece? Maruta este batut aproape in fiecare zi de acces direct, de pe vremea lui Sarbu,iar stirile au de suferit la capitolul audienta. Managementul a incercat sa creasca audientele in intervalul 18.00 19.00 , dar lectii de viata e prea slaba pentru a face asta.
  • Florin Florin
    probabil Maruta intre 16-17 a avut rezultate bune in ultimile zile. asta nu e deloc o decizie rea. cat despre Lectii de viata, banuiesc ca nu arunca emisiunea la gunoi. au zis ca au filmat 40 de episoade.
  • Expertul, Expertul,
    Trebuie sa va bucurati! lectii de viata a zburat din grila ProTV. Cei de la constantin sunt prea slabi pentru piata TV din Romania.! Afara si cu Stella Litou!
  • geo geo
    Măi, da voi mai aveți șefi de programe la Pro tv, ori, dacă îi mai aveți, mai au credibilitate.
    Poate cineva ar trebui să dea o explicație pentru aceste gafe care nu se întîmplau pe vremea lui Sîrbu. Acum amatorismul domnește în grila Pro TVului...și este regretabil.
  • Dan Dan
    imi imaginez niste babuini care se scarpina in dos si scot idei geniale zilnic intr-o sala de conferinte din pache protopopescu....
    ce doamne iarta-ma se petrece? :)) miroase a disperare.
  • andy andy
    Acum la Pro tv este debandada mai ceva ca la Antena 1
  • ștefan ștefan
    Vai și amar

Trimite un comentariu

sus