Skip to main content

Stelian Tănase: Claudiu Lucaci a pierdut şefia Ştirilor TVR. Un interimar va fi numit săptămâna viitoare

 

Claudiu Lucaci şi-a pierdut funcţia de şef al departamentului de ştiri al TVR, a spus Stelian Tănase, aseară, în emisiunea Vorbeşte liber, de la postul public. Un interimar urmează să fie numit în perioada următoare.

Publicitate

Stelian Tănase:

"Contestatia a fost pierdută. Şi-a pierdut funcţia de şef al departamentului de Ştiri din TVR. Voi numi luni sau marţi pe cineva interimar, pentru o perioadă limitată. Va fi o persoană din TVR, chiar din departamentul de ştiri", a declarat Stelian Tănase.

Stelian Tănase a explicat că interimatul este necesar pentru buna funcţionare a departamentului de ştiri şi că apoi va urma un concurs pentru ocuparea funcţie lăsată vacantă de Claudiu Lucaci.

"În scurt timp, va fi un concurs cu toate posturile vacante din TVR, concurs la care se pot inscrie oricine, chiar şi persoane din afara instituţiei", a mai spus Stelian Tănase.

Reamintim că, în urma evaluării şi, apoi, a contestaţiei, Claudiu Lucaci a obţinut 73,83 de puncte, sub punctajul de minim 75. Claudiu Lucaci a decis să conteste în instanţă deciziile comisiei care i-a dat şefului ştirilor TVR un punctaj mic, ducând astfel la pierderea funcţiei de conducere, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    tCit a slujit el si tot nh va ajunge Bucur sefulet. Ci o doamna. Batriioara dar voalata. O Orestie nu altceva. Prietenii pot deduce!
  • trw trw
    vai cum au cazut vitejii! pai cum? dupa ce ai tradat, ai sapat , ai uneltit si ai facut traffic de influenta, dupa ce ai vandut constiinte la legatura, sa vina un boem ca Tanase sa te ridice de la masa? tocmai cand sa te bucuri si tu? teribil! las ca poate ii gaseste prieten Victoras un post caldut pe la o ambasada, ca pricum omu e la fel de pregatit in diplomatie ca si in tv. isi mai inventeaza doua doctorate si iese ambassador. poate chiar in state. pe piata libera mai mult de asistent de productie nu ar fi ajuns oricum...

Trimite un comentariu

sus