Skip to main content

Stelian Tănase: TVR are 99% şanse să difuzeze Campionatul European de Fotbal din 2016

 
Stelian Tanase
Stelian Tanase

Stelian Tănase, preşedintele director-general al Televiziunii Române, a declarat în emisiunea Vorbeşte liber, prezentată de Sorin Avram la TVR1, că postul public are 99% şanse să difuzeze Campionatul European de Fotbal, din 2016, inclusiv meciurile Naţionalei României.

Publicitate

Şeful TVR a spus că discuţiile de astăzi cu UEFA s-au purtat într-o notă pozitivă.

"În proporţie de 99% răspunsul va fi pozitiv. Şansa să eşuăm e de doar 1 % şi sper ca într-o săptămână să avem un rezultat pozitiv. UEFA este un organism extrem de riguros în relaţia cu televiziunile. Oricine vrea să intre în acest club select trebuie să respecte regulile extrem de stricte", a spus Stelian Tănase.

Tănase a mai spus că dacă va ajunge la un acord cu UEFA, Televiziunea Română va difuza pachetul de 23 de partide, cu cel mai important meci al zilei şi din sferturi, inclusiv meciurile echipei Naţionale.

El a explicat că problemele cu UEFA sunt cauzate de datoriile istorice pe care Televiziunea Română le-a acumulat faţă de Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (Union of European Football Associations).

"Noi am plătit datoriile curente, dar rămân cele din ultimii zece ani, o grea moştenire. Sper să finalizăm cu bine negocierile. Am plecat foarte mulţumit de la discuţiile de astazi. (...) Pentru a plăti aceste datorii ne-am adresat multor banci, la Guvern s.a. De la bănci nu primit nimic. Am reuşit să găsim mai multă înţelegere la UEFA în legătură cu această problema. Noi încercăm să refacem o credibiltate, am ajuns la un acord, le vom plăti datoriile în rate", a mai declarat şeful TVR.

Stelian Tănase a spus că speră ca televiziunea publică să reuşească să plătească eşalonat ratele, după un grafic convenit cu UEFA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    dar ce vina are Taraf tv sa suporte un astfel de individ? Eu zic sa se duca pe pustii!
  • Cristi Cristi
    Nea Stelica ,nici o sansa,minti poporul.Ai mai facut si matale datorii in Tvr .Dute la Taraf tv acolo iti e locul.
  • Livia Pila Livia Pila
    Dispari, Tanase, dispari, in proportie de 100% si ia-ti cu tine si sluga fals intrebatoare pe nume AVRAM SORIN!
  • ștefan ștefan
    Nu mai cred minciunile nea Stelică dute unde adus mutu iapa.
  • geo geo
    Stelica, duuu-te, tata, duu-te cu povestile tale care nu mai adorm nici copchiii.
    Sunt 99 la suta sanse sa pleci de la TVR pina in toamna...

Trimite un comentariu

sus