Skip to main content

Stelian Tănase: "vom propune o variantă pentru o nouă lege a TVR". Numirea Consiliului de Administraţie, printre punctele modificate

 
Stelian Tanase
Stelian Tanase

"Vom propune o variantă pentru o nouă lege a TVR", a declarat pentru Paginademedia.ro preşedintele TVR Stelian Tănase. "După 20 de ani, ne gândim că este momentul pentru o schimbare", a spus preşedintele TVR.

Publicitate

Unde vor fi schimbările?

"Vor fi mai multe propuneri. De exemplu, la numirea Consiliului de Administraţie sau la o separare între poziţia de preşedinte şi cea de manager executiv", a precizat Stelian Tănase.

Propunerile directorului TVR vor fi dezbătute în cadrul unui seminar care va fi organizat săptămâna viitoare. La eveniment vor fi invitaţi jurnalişti, politicieni, oameni de televiziune şi reprezentanţi ai societăţii civile.

"Noi nu putem avea iniţiative legislativă, dar ideile pot fi preluate şi propuse spre discuţie de către parlamentari", a mai spus Stelian Tănase.

"Vom discuta şi despre televiziunile publice din Europa, despre finanţarea posturilor, dar şi despre raportul dintre televiziunile publice şi cele private", a mai declarat Stelian Tănase.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciprian marinescu ciprian marinescu
    Stelica, Stelica, cum te afli tu in treaba acum cind Ponta iti cauta deja inlocuitor! Aduna-ti creioanele, Stelu, fa ordine prin hirtii ca s-ar putea sa nu se stie! Ai multe schelete in dulap si tanti Varvara e vigilenta!
  • Livia Pila Livia Pila
    Pe banii cui face Stelica seminarul? Care oricum e fara rost. Aflatul in treaba la romani.

Trimite un comentariu

sus