Skip to main content

Tatiana Niculescu Bran şi-a dat demisia din funcţia de purtator de cuvânt al lui Klaus Iohannis: "Colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o"

 
TatianaNiculescuBran_radio romania cultural
TatianaNiculescuBran_radio romania cultural

Tatiana Niculescu Bran şi-a dat astăzi demisia din funcţia de purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis, potrivit unei declaraţii publicate pe site-ul oficial al Administraţiei Prezidenţiale, citate de HotNews.ro.

Publicitate

"Decizia mea a fost motivatムde constatarea că zî perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o", a scris Tatiana Niculescu Bran în declaraţia citată.

Tatiana Niculescu Bran, fostul director BBC World Service Bucureşti, în prezent scriitoare, a fost numită pe 8 decembrie 2014 în funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Este a doua plecare importantă din echipa preşedintelui Iohannis, după cea a consilierului pe securitate George Scutaru, acum urmărit penal de DNA într-un dosar de corupţie, remarcă HotNews.ro.

Comunicatul oficial:

Purtăƒtorul de cuvânt al Preşedintelui României, doamna Tatiana Niculescu Bran, a făƒcut marţi, 21 aprilie a.c., urmăƒtoarea declaraţie:

„Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcţia de purăƒtor de cuvânt, de comun acord cu Preşedintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioadă decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o.

Voi susţine în continuare proiectul de ţarムal domnului Preşedinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administraţia Prezidenţială.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pandele Pandele
    ”noua, poporului” ?!
  • Mm Mm
    Matale te-ai dus la Cotroceni sa bagi la maţ,deci avand gura ocupata era mai greu cu "comunicarea".Mai sunteti multi "intelectuali" care cand prindeti o sinecura va dati aroganta pe fata de noua poporului ni se face greata?Chiar nu gasim oameni cat de cat educati care sa nu isi bata joc de noi cand prind o functie mai inalta?
  • zic si eu zic si eu
    Vorba unui postac de pe alt site: ca sa fii purtator de cuvant, ar trebui sa ai ce cuvinte sa porti. Ceea ce aici nu este cazul.
    Intrebarea este :de ce nu are ce sa spuna? Simplu: pentru ca nu se intampla nimic la Cotroceni. de ce nu se intampla nimic?
    Ne-a explicat presedintele aseara: el nu trebuie sa aiba o parere despre orice. Iar la anterioara conferinta ne-a insirat toate lucrurile pe care NU trebuie sa le faca. Corect as zice, dar in cazul lui nu are pareri nici cand trebuie si NU face nici ceea ce ar avea voie sa faca. Cred ca este un job caldut din care se gandeste ca tacand si nesuparand pe cineva, are sanse sa iasa la pensie. Cu un asemenea presedinte ar trebui desfiintata functia de purtator de cuvint!:)) Sau redenumita: Traducator al tacerii Presedintelui!:))

Trimite un comentariu

sus