Skip to main content

VIDEO. Cârcotaşii au iniţiat o petiţie online „pentru o televiziune fără mizerii”. Radu Herjeu (CNA): "Un CNA slab nu poate schimba nimic cu 10 sau 20 de sesizări"

 
Cronica Carcotasilor cu Hrubaru si Ioana Petric
Cronica Carcotasilor cu Hrubaru si Ioana Petric

Echipa Cronicii Cârcotaşilor a iniţiat o petiţie online, "un manifest menit să-i ajute pe legiuitori să schimbe lucrurile şi să arate că în România există şi decenţă". Iniţiativa celor de la Prima TV vine în contextul derapajelor de pe televiziuni în relatarea cazului Marioara Zăvoranu.

Publicitate

"Demersul vine în sprijinul CNA pentru oprirea 'avalanşei de murdărie' de pe posturile de televiziune. Tocmai pentru că acum legea permite, s-a ajuns în situaţia în care un “breaking news” de pe patul de spital să fie doar preambulul unei transmisiuni în direct, întinsă pe mai multe ore, de la o înmormântare", se arată într-un comunicat de presă al Prima TV.

Cristian Hrubaru, prezentatorul Cronicii Cârcotaşilor:

“Persoanele sub tratament medical, care au probleme cu vecinii sau, pur şi simplu, cu igiena sau vedetele 'de carton', care se dezbracă, în direct, vor dispărea de la televizor doar dacă noi vrem asta”, este de părere Hrubaru.

https://www.youtube.com/watch?v=TpimgCxM8tI&feature=youtu.be

Radu Herjeu, membru CNA: Un CNA slab nu poate schimba nimic cu 10 sau 20 de sesizări

“Fără sprijinul unei legi regândite pentru anul 2015 şi gândite pentru 2025, n-o să putem face mare lucru. (...) Un CNA slab nu poate schimba nimic cu 10 sau 20 de sesizări, dacă societatea civilă se mulţumeşte doar să se plângă”, a declarat Radu Herjeu, membru CNA, într-un interviu acordat emisiunii Cronica Cârcotaşilor.

Echipa Cronicii îi îndeamnă pe cei care vor un audiovizual "mai curat" să semneze Manifestul pentru o televiziune fără mizerii publicat pe adresa www.petitieonline.com/cronicacarcotasilor  .

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Fara petarde la TV ,dar si fara inconstienti la volan si in viata care omoara oameni !
  • goagler goagler
    Carcotasii sunt aia pastoriti de Serban "3 dintr-o lovitura" "Tsarnaev" Huidu, nu?
  • Mm Mm
    Propuns sa se scoata din televiziune si fatucile (unele minore) aproape total dezbracate care danseaza pe masa la emisiuni.
  • nadia nitov nadia nitov
    4554 nu sunt tocmai 20. sau domnul herjeu a fost lovit brusc de boala aia care se poarta in politica romaneasca cand numeri mai mult cand trebuie sau mai putin, tot cand trebuie?
  • Jorje Jorje
    Cea mai mare mizerie e aia care omoara trei oameni si rade la tv.

Trimite un comentariu

sus