Skip to main content

VIDEO. Clipul de campanie al lui Hillary Clinton, interzis minorilor din Rusia. În spot apare un cuplu de gay

 
Hillary Clinton
Hillary Clinton

Spotul prin care Hillary Clinton îşi anunţă intrarea în campania pentru alegerile prezidenţiale, de anul viitor, din Statele Unite ale Americii, a fost interzis persoanelor sub 18 ani din Rusia, scrie Ozap.com. Motivul? În clip apar doi bărbaţi care se ţin de mînă şi îşi anunţă mariajul.

Publicitate

https://www.youtube.com/watch?t=68&v=0uY7gLZDmn4

Pe 12 aprilie, Hillary Clinton şi-a declarat, oficial, intrarea în cursa pentru alegerile prezidenţiale din SUA, care vor avea loc în 2016. La puţin timp după acest anunţ a apărut şi primul său spot de campanie. În cele două minute şi jumătate, cît durează filmul, candidata democrată prezintă "mozaicul social american": un eşantion din populaţie, compus din bărbaţi, femei şi copii cu origini variate şi cu aspiraţii multiple.

Spotul se încheie cu anunţul oficial făcut de fostul secretar de Stat în primul mandat al lui Barack Obama.

Printre mai multe portrete creionate în acest spot se află şi cel al unui cuplu de homosexuali care îşi anunţă căsătoria. Astfel, Hilary Clinton îşi exprimă susţinerea faţă de căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Dacă această imagine nu a provocat nicio reacţie în America, unde mai multe State au legalizat deja acest tip de mariaj, clipul a fost aspru sancţionat în Rusia unde a fost interzisă difuzarea la persoanele sub 18 ani.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus