Skip to main content

AUDIENŢE TV. Câţi români s-au uitat la emisiunea care a schimbat trei luni prime-time-ul Pro TV

 
Ferma Vedetelor - anunt castigator George Vintila (3)
Ferma Vedetelor - anunt castigator George Vintila (3)

AUDIENŢE. Reality-show-ul Ferma vedetelor a ajuns sâmbătă seara la final. Cine a câştigat şi câţi români s-au uitat la finala de pe Pro TV?

Publicitate

Ferma s-a terminat după trei luni în care programul a schimbat configuraţia de seară a Pro TV: de luni până joi, emisiunea a fost în aceste luni în grilă de la 20.30, în locul filmelor.

Concursul a fost câştigat de George Vintilă, într-o finală care s-a terminat de ora 23.00.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele finalei Ferma vedetelor:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, aproape 1,9 milioane de români au urmărit finala de pe Pro TV în fiecare minut. Pe locul doi a fost Kanal D, cu 650.000 de telespectatori, iar pe trei, Antena 1, cu cifre de trei ori mai mici decât Ferma vedetelor.

URBAN. Din publicul emisiunii, 920.000 de telespectatori au fost din mediul urban. Au urmat în top Antena 1, cu 367.000 şi Antena 3, cu 289.000. Pe acest segment, Kanal D a fost pe poziţia a patra pe intervalul programului de pe Pro TV.

COMERCIAL. Peste jumătate de milion de telespectatorii finalei Ferma vedetelor au fost din segmentul 18-49, audienţă de peste două ori mai mare decât locul doi, ocupat de Antena 1. Topul comercial a fost completat – cu valori mult mai mici – de Acasă TV şi Kanal D: 88.000 de persoane din targentul comercial.

Ferma Vedetelor a început pe 9 martie. Pe parcursul celor trei luni, 16 vedete au trecut pragul fermei: Tudorel Filimon, Oana Radu, Ştefan Stan, Mioara Velicu, Corina Drăgulescu, Lucian Viziru, Dima Trofim, Roxana Ionescu, Doiniţa Oancea, Gina Pistol, Cristina Cioran, Ionuţ Iftimoaie şi cei patru ajunşi în marea finală - Dan Helciug, Augustin Viziru, Vica Blochina şi George Vintilă.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 30 mai, pe intervalul emisiunii Ferma vedetelor, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.870.000 10,1 24,7
2 Kanal D 650.000 3,5 8,6
3 Antena 1 567.000 3,1 7,5
4 Romania TV 448.000 2,4 5,9
5 Antena 3 418.000 2,3 5,5

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 30 mai, pe intervalul emisiunii Ferma vedetelor, la nivel URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 920.000 9,1 22,4
2 Antena 1 367.000 3,6 8,9
3 Antena 3 289.000 2,9 7,0
4 Kanal D 264.000 2,6 6,4
5 Romania TV 226.000 2,2 5,5

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 30 mai, pe intervalul emisiunii Ferma vedetelor, pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 525.000 10,4 30,8
2 Antena 1 233.000 4,6 13,7
3 Acasa 88.000 1,7 5,2
4 Kanal D 87.000 1,7 5,1
5 Romania TV 54.000 1,1 3,2

GALERIE FOTO. Concurenţii de la Ferma vedetelor şi probele prin care au trecut

  • Augustin Viziru
  • Ferma Vedetelor - alegerea echipelor
  • Ferma Vedetelor - anunt castigator George Vintila (1)
  • Ferma Vedetelor - anunt castigator George Vintila (2)
  • Ferma Vedetelor - anunt castigator George Vintila (3)
  • Ferma Vedetelor - anunt castigator George Vintila (4)
  • Ferma Vedetelor - proba decisiva finalistul 2
  • Ferma Vedetelor Finala - proba 1 (1)
  • Ferma Vedetelor Finala - proba 1 (2)
  • Ferma Vedetelor Finala - proba 2 (1)
  • Ferma Vedetelor Finala - proba 2 (2)
  • Ferma Vedetelor Semifinala 1 (1)
  • Ferma Vedetelor Semifinala 1 (2)
  • Ferma Vedetelor Semifinala 1 (3)
  • Ferma Vedetelor Semifinala 2 (1)
  • Ferma Vedetelor Semifinala 2 (2)
  • Ferma Vedetelor Semifinala 2 (3)
  • Ferma Vedetelor
  • George Vintila
  • Ionut Iftimoaie
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Lucrurile au stat cam asa , din cate stiu eu :
    Cei intrati initial in ferma au avut un onorariu fix prestabilit inainte sa inceapa emisiunea , iar cei ce au intrat ulterior au avut onorariu in functie de cat stau in ferma ... Iar cu premiul premiul e de 50000 de euro pt. toata lumea , dar daca castiga unul care a intrat mai tarziu in ferma 25000 euro se duceau automat catre o cauza sociala si castigatorul lua restul de 25000 (cea ce sa si intamplat).

    Nu stiu cat de blat sau ne-blat a fost , nu conteaza , cert e ca dealungul concursului au parut multe chestii "cusute cu ata alba" , cum am mai spus , nu stiu daca asta presupune formatul dar pt mine din fata televizorului a parut ca regulile nu au fost batute in cuie ...

    Ca si ratinguri sa tinut bine pe tot parcursul show-ului , a cam batut cam tot timpul concurenta , ce ii drept concurenta era cam adormita :) , in afara de serialul de pe Kanal D si TCDU sambata la A1 , nu cred ca se poate considera ca a avut cinestie ce concurenta ... acum nush cum l-a evoluat PRO-ul dar eu spun inca odata , sper sa nu il mai faca la anul :) .
  • gigi gigi
    Ai dreptate in privinta premiului. Nu stiu cum de mi-a scapat informatia asta sambata seara.
  • Expertul, Expertul,
    @gigi, te corectez! George a luat 25.000 e, iar 25.000 e au fost donati catre o cauza sociala. Si eu sper sa se mai faca! formatul e bun, dar facut cu oameni obisnuiti, nu cu vedete.
  • Expertul, Expertul,
    @Florin, Te contrazic! In ultimele doua saptamani Ferma Vedetelor a spulberat poftit pe la noi produsa de mona segal. a avut probleme doar acum trei saptamani cand a debutat noul sezon poftiti pe la noi. Ferma a avut concurenta: luni si marti iadul bucatarilor, joi next star, iar sambata tecunosc de undeva.
  • Expertul, Expertul,
    @Radu, Da, pentru televiziuni conteaza cel mai mult targetul comercial.
  • Votantul Votantul
    Ioi, ioi !Unde e latrina 3 ?In frunte cu apostolii?Garbea,Ciuciuvica, Bardea,Dutor,Drana si era sa uit pe Scanciu !
  • Florin Florin
    aranjat cu taiat de mana si acuzatii fata de producatori ca avantajeaza o concurenta in direct? inca o dovada ca oamenii care comenteaza cu blat in gura nu se uita la emisiune. George a pierdut primul duel in direct si a ajuns la duelul final jucand ruleta ruseasca cu Dan, asa ca nu stiu ce puteri are producatorul asta, dar cu puterile supranaturale pe care le imaginezi tu, sunt sigur ca poate face lucruri mai bune decat Ferma vedetelor.
  • ștefan ștefan
    Audiențele de aseară le postați?
  • gigi gigi
    Fiecare "vedeta" si-a negociat un tarif pentru saptamana de stat in ferma prin urmare nimeni nu a pierdut de pe urma acestui show ci toata lumea a avut de castigat (participanti si organizatori). Fiind un concurs a trebuit sa existe si un premiu doar ca producatorul a aranjat show-ul in asa fel incat la final s-a dat numai jumatate din premiu (25000E) iar banii au mers la un caz social iar asta nu pentru ca asa a dorit George ci pentru ca asa a fost intelegerea.. Pana in seara de sambata George declarase ca daca va castiga finala cu banii din premiu va sprijini tinerele talente din muzica. Si da, ai dreptate, regulile s-au facut pe parcurs ceea ce denota nu soi de amatorism din partea Pro-ului. Cu toate astea eu sper sa se mai realizeze si sezonul doi, a fost un experiment psihosocial mai mult decat interesant.
  • Radu Radu
    Am si eu o întrebare: pentru televiziuni cel mai mult contează publicul comercial?
  • mile mile
    in aceste tari nu sunt emisiuni ziua , cum e mireasa pt fiul meu, de aceea se uita multi , la noi concurenta e mai mare si cu multe emisiuni in prime- time
  • mile mile
    dar nu te asteptai la asa slab rating, dar de kanal d ca e pe 4 nu ne spui nimic
  • mad79 mad79
    ProTv-ul nu schimba formatele,dar nu stiu sa iti zic in legatura cu Ferma,daca l-au schimbat sau nu,ptr ca nu am mai vazut pana acum shoul acesta.
    Uita-te la Survivor cum se fac acolo eliminarile,dupa ce se unesc triburile,vei vedea ca este un mod similar cu ce I s-a intamplat lui Ionut,doar ca acolo,concurentii eliminati,aleg CASTIGATORUL nu concurentul de pe locul5!
  • Florin Florin
    Audientele sunt bune, dar in general Ferma s-a descurcat doar decent in cele trei luni. Din fericire pentru ea, concurenta a cam dormit. In ultimile doua saptamani, cand Antena a reusit sa scoata o emisiune de succes s-a vazut ca formatul nu a prins prea mult. Ce ramane interesant din punctul meu de vedere este atitudinea de haita in care sunt judecate aceste emisiuni. Am urmarit de curiozitate in ultimile zile reactiile fata de concurenti si peste tot se striga blat doar pentru ca un concurent a fost eliminat. Daca Augustin Viziru nu se accidenta si castiga concursul, rodeau oamenii la asta zile bune si asta doar pentru ca genul emisiunii este reality show. Cat va mai lua lumii sa inteleaga ca prin montaj realitatea devine doar o parere si ca reality show-urile sunt tot show-uri de televiziune?
  • pArA pArA
    Per total mi sa parut cea mai proasta pusa in scena productie PRO din ultimii ani ... eu unul sper sa numai faca un sezon si la anu ...
    Nu stiu exact modelul formatului international , dar daca e exact cel pus in scena de PRO , as zice ca si formatul e prost , din punctul meu de vedere a parut ca regulile s-au facut pe parcurs sau cel putin asa a parut din fata televizorului ...

    E posibil sa fi fost un pic mai bun daca era cu oameni obisnuiti , dar oricum tot aceiasi idee ar fi fost , o sleata de ghiolbani care se saboteaza intre ei pt a castiga 50000 de euro.
    Per total cam total cam toate vedele care au fost in concurs si-au dat arama pe fata , unii mai mult , altii mai putin , dar sa demonstrat inca odata ca banii scot la iveala tot ce ii mai rau in oameni indiferent de statutul social ...

Trimite un comentariu

sus