Skip to main content

Cât oferă Cotnari pentru marca Steaua

 
Steaua Bucuresti
Steaua Bucuresti

Foto: Gsp.ro
Foto: Gsp.ro

Publicitate

Preşedintele Comitetului director al companiei Cotnari, Constantin Deleanu, susţine, într-o declaraţie pentru Gazeta Sporturilor, că va oferi 100.000 de euro Clubului Sportiv al Armatei pentru a putea folosi sigla Stelei.

La cinci luni din momentul în care Steaua a pierdut în instanţă "marca Steaua", compania producătoare de vinuri a anunţat că doreşte să preia acest brand.

"Săptămâna trecută am auzit o declaraţie a unui domn de la Steaua, care spunea că această siglă nu valorează nici 5.000de euro. Afirmaţia acestui domn m-a deranjat atât de mult încât le-am propus celorlalţi din Comitetul director să încercăm să preluăm brandul Steaua", a declarat Constantin Deleanu pentru Gazeta Sporturilor (ediţia de print).

Întrebat de jurnaliştii de la GSP ce va face Cotnari cu marca Steaua, Deleanu a spus:

"O vom expune într-o sala la Cotnari, la 60 de kilometri de Iaşi, unde avem şi o potgorie de peste 1.700 de hectare de vie. Marca Steaua va fi pusă lângă un tablou cu Ştefan cel Mare, extrem de vechi, de aproape 100 de ani, are o valoare inestimabilă. Marca Steaua va sta şi lângă spada lui Ştefan cel Mare. O copie a spadei, fiindcă originalul aparţine turcilor şi toate negocierile pe care le-am avut cu ei anii trecutţi n-au dat rezultate".

CONTEXT. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de gruparea de fotbal deţinută de Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus