Skip to main content

Cazul Mărioara Zăvoranu. Sute de ştiri şi de emisiuni. Antena 1, cele mai multe ştiri, România TV cele mai multe talk-show-uri. Nicio ştire la TVR 1 şi Digi24

 
Oana Zavoranu
Oana Zavoranu

MONITORIZARE. Zeci de ştiri şi dezbateri timp de ore întregi pe cazul decesului Mărioarei Zăvoranu. O monitorizare „de linie” a Consiliului Naţional al Audiovizualului în perioada 17 - 19 aprilie a principalelor televiziuni de ştiri şi de divertisment arată că acest caz a fost acoperit de mai toate posturile centrale, cu excepţia TVR şi Digi24 (care nu au avut nicio ştire).

Publicitate

Subiectul mediatizării cazului a fost discutat astăzi la CNA timp de mai bine de trei ore, iar într-un final membrii au decis să amâne luare unei decizii pentru şedinţa de marţea viitoare.

Cele mai multe ştiri despre acest caz au fost la Antena 1, post la care monitorizarea CNA a numărat 31 de ştiri pe acest subiect. Antena 3 a avut informaţii despre decesul Mărioarei Zăvoranu în 28 de emisiuni şi a dezbătut cazul în două emisiuni.

În cazul Antenei Stars, postul care a avut „drepturile de difuzare” ale înmormântării a difuzat în duminica respectivă, pe 19 aprilie, numai puţin de şase ore de înmormântare TV.

Cazul Zăvoarau la TV, în cifre, în perioada 17 - 19 aprilie:

Antena 1 a avut 31 de ştiri în cadrul emisiunilor sale informative, Observator, în afara discuţiilor din cadrul emisiunilor Acces Direct şi Un show păcătos.

Antena 3 - Imagini, comentarii şi informaţii s-au difuzat în 28 de emisiuni de ştiri. Decesul Mărioarei Zăvoranu a fost comentat în 2 emisiuni la Antena 3 şi anume News Magazine din 18.04.2015, ora 11.00 şi în Ediţia de week-end din 19.04.2015. ora 15.00.

Antena Stars - 16 ştiri despre cazul Zăvoranu, iar pe 19 aprilie, data la care a fost înmormântată Mărioara Zăvoranu, postul a difuzat imagini şi discuţii pe acest subiect timp de şase ore.

B1 TV - Postul a difuzat în perioada monitorizată 17-19.04.2015, intervalul orar 07.00-24.00, ştiri privind decesul şi înmormântarea Marioarei Zăvoranu în 17 emisiuni informative. Subiectele prezentate în emisiunile de ştiri au fost preluate şi dezbătute în cadrul a 8 emisiuni de dezbateri.

Kanal D a avut în 8 ediţii informative, un total de 15 ştiri despre cazul Zăvoranu, iar subiectul a fost discutat în 9 emisiuni de divertisment.

Prima TV - a avut şase ştiri la Focus în perioada 17 - 19 aprilie şi nu a mai fost abordat la alte emisiuni.

PRO TV - În perioada 17-19.04.2015, au fost difuzate 13 ştiri despre decesul Marioarei Zavoranu. Cazul a fost dezbătut o zi la emisiunea La Măruţă.

Realitatea TV - În emisiunile informative din zilele 17-19.04.2015, s-au difuzat ştiri (total 22 de ştiri). Ştirile au conţinut fotografii şi fragmente din interviuri, declaraţii date inclusiv pe patul de spital de Marioara Zăvoranu (interviuri sursa wowbiz.ro, cancan.ro).

România TV - În emisiunile informative din zilele 17, 18 şi 19.04.2015, s-au difuzat 17 ştiri privind decesul şi înmormântarea Mărioarei Zăvoranu. Alte emisiuni: În zilele 17, 18 şi 19.04.2015 au fost difuzate 20 de emisuni de dezbatere în care s-a analizat decesul Mărioarei Zăvoranu, reacţiile verbale şi comportamentale ale Oanei Zăvoranu faţă de tragicul eveniment, dar şi atitudinea societatăţii civile privind funeraliile Mărioarei Zăvoranu.

Digi 24 şi TVR 1 nu au difuzat deloc ştiri sau imagini despre decesul Mărioarei Zăvoranu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Realy ? ... Omule esti incredibil :))) ...

    P.S. : Inca o stire de la aceiasi "sursa" : Se planuieste deshumarea Marioarei Zavoranu , pentru a cauta bijuteriile pierdute ... aceasta este progamata pentru prima zi de emisie o postului Oana24/24 sub comanda Oanei , evenimentul va avea exclusivitate , presa va fi interzisa , iar pentru curiosi va fi instituita o taxa de intrare in cimitir. :)))
  • Iulian Iulian
    Nu este adevarat. Poate se va vinde Antena Stars sau Euforia, nu si Antena 1, Antena 3 si ZUTV.
  • pArA pArA
    ZVON : Oana Zavoranu a negociat cu Felix in urma ceva timp , preluarea INTACT ... Lucrurile incep sa prinda contur , unul din canalele INTACT va fi total rebranduit si va transmite 24/24 viata Oanei , restul canalelor vor trebui sa transmita zilnic 5-10 stiri cu faimoasa diva ... Capatos va fi viitorul director de progame pe toate canalele trustului.
  • Iulian Iulian
    Doar atatea televiziuni sunt in Romania? Sau doar aceste televiziuni sunt sub supraveghere iar restul pot sa-si faca de cap??

Trimite un comentariu

sus