Skip to main content

CNA, sesizat de telespectatori, în cazul Julio Iglesias Jr - „Jos Băsescu”. Câte plângeri a primit instituţia

 
Mihai Gadea, Julio Iglesias Jr
Mihai Gadea, Julio Iglesias Jr

Cu „Jos Băsescu” la CNA. Momentul când Julio Iglesias Jr a fost învăţat de Mihai Gâdea să spună în româneşte „Jos Băsescu” va fi analizat şi de Consiliul Naţional al Audiovizualului. După ediţia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, când a fost difuzat interviul cu Iglesias Junior, CNA a primit 16 sesizări din partea telespectatorilor, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Publicitate

În emisiunea de joi seara, Gâdea l-a întrebat pe artist dacă îl poate învăţa „ceva în română?” După ce cântăreţul a spus că este de acord, Gâdea l-a învăţat mai întâi să spună„Antena 3 e aici”, apoi „Jos Băsescu” şi „Veniţi la mine la concert” (detalii, AICI).

Deşi spectatorii din emisiunea Sinteza zilei au râs zgomotos la „Jos Băsescu”, spus de fiul lui Julio Iglesias, managementul acestuia nu a apreciat acest lucru şi a transmis o poziţie publică prin care a dezaprobat atitudinea moderatorului. „Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil”, au spus reprezentanţii artistului, într-o poziţie publicată pe pagina de Facebook a lui Julio Iglesias, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Şi Gâdea a reacţionat, la rândul său, pe pagina personală de Facebook (pe larg, AICI). „Am folosit două strigături din folclorul urban”, scrie moderatorul de la Antena 3. După Gâdea sunt “formule devenite folclor”.

„În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Nu am avut intenţia de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care ştiţi bine că am dus-o singur mereu.”, a mai scris Gâdea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Am scris un coment mai lung ... dar se pare ca "pagina de media" nu vrea sa il publice ...

    Pe scurt , Iuliane :
    1) Nu urmaresc B1 si Realitatea si in general nu prea ma intereseaza politica , apreciez PRO-ul pentru ca are cele mai bune productii din '95 pana in ziua de azi ... daca asta inseamna pentru tine postac , asta e ... e filmul tau , nu ma bag ...
    2) Nu urmaresc emisiunea lu' Gherghe , dar acum am observat ca daca deschid site-ul Acces DinRect pe prima pagina numa materiale din emisiune cu : Adi Minune , Salam , Beyonce de Romania , Oana Zavoranu , Margherita din Canal si alte fenomene ale naturii ... deci esti sigur ca vorbim de aceiasi emisiune ? Hai lasa-ma cu astea gen "ajuta oameni" ... parca e un slogan marca Felix ... poate altii pun botul la astea , dar eu nu.
    3) Nu are rost sa ma pun sa iti explic ca oricum vad ca esti indoctrinat.
  • Lucian Lucian
    Da, poate ajuta oamenii, dar face si mai multi bani pe spinarea lor. De fapt asta ii intereseaza cel mai tare, nu neaparat sa ajute acei oameni. Si "Surprize-Surprize" facea acelasi lucru.....si in general emisiunile despre oameni obisnuiti. Investitia in astfel de emisiuni e minima, iar castigul e foarte mare.
  • @Marius @Marius
    AMIN!
  • Iulian Iulian
    1. Esti prea aiurit, nu SUNT POSTAC, la fel ca tine - B1, ProTv, Realitatea, etc.
    2. Clar nu te-ai mai uitat la emisiunea Simonei Gherghe. Ea acum nu mai este cu cocalarii, tarfele si ce Lisii. Ea acum ajuta oamenii.
    3. Sa amendeze CNA-ul Antena 3, ce-mi pasa mie? Eu doar comentam ca astia de la CNA au fost de multe ori atentionati, mai ales de Cronica, de ce fac anumite televiziuni, ok?! Cam naspa sa se sesizeze ca a zis Junioru':"Jos Base", si sa nu se sesizeze cand se injura pe la tv, vedem funduri si sani goi(nu ca nu mi-ar placea sa vad sani si funduri) acolo nu se sesizeaza..
    Sau tie iti place ca oamenii din Romania sa se limiteze doar la 'wowbiz' si 'un show pacatos'?
  • Marius Marius
    Ruina cat mai grabnica iti dorim, draga Antena Group!
  • pArA pArA
    Nu te agita prea tare Iulica ... nu iti face griji , nu cred ca iubitul tau Gadea va lua amenda ... pentru ca il are pe soricel in spate sa manevreze CNA-ul.

    Si ca idee doar anumite tarfe isi iau amenda , si anumiti oameni care injura ... Gherghe si Badea is scutiti , cu toate ca se incadreaza in tipologie.
  • Iulian Iulian
    Si cand vedem tarfe la TV, oameni ce injura, etc., nu se sesizeaza nimeni:))

Trimite un comentariu

sus