Skip to main content

Cornel Nistorescu a cumpărat marca pentru print Cotidianul şi ar putea relansa ziarul

 
Cornel Nistorescu
Cornel Nistorescu

Cornel Nistorescu a cumpărat, recent, marca pentru print Cotidianul şi are planuri privind relansarea ziarului în versiunea sa tipărită, după cum a confirmat acesta pentru Mediafax.

Publicitate

Nistorescu a precizat că a reuşit, în urmă cu trei săptămâni, să cumpere marca pentru print a ziarului Cotidianul, la o licitaţie organizată de un lichidator judiciar. El nu a dorit să precizeze cu ce sumă a achiziţionat această marcă.

Întrebat dacă are planuri să relanseze Cotidianul în versiunea sa tipărită, Cornel Nistorescu a declarat: "Există (planuri, n.r.), dar nu sunt şanse".

Totuşi, Nistorescu a spus că, datorită faptului că a cumpărat marca pentru print Cotidianul, are posibilitatea, din punct de vedere legal, să lanseze versiunea tipărită a publicaţiei.

Marca Cotidianul, deţinută de societatea Poligraf SRL, aflată în faliment, a fost scoasă la licitaţie publică, în urmă cu câteva săptămâni, de Rovigo S.P.R.L., lichidatorul judiciar al Poligraf SRL, după cum au declarat, luni, pentru Mediafax, surse din piaţa media.

În cadrul respectivei licitaţii, marca a fost adjudecată pentru suma de 20.000 de euro, exclusiv TVA (preţul de pornire al licitaţiei), au declarat, pentru agenţia Mediafax, sursele citate.

CONTEXT. Cornel Nistorescu a achiziţionat, în februarie 2010, site-ul www.cotidianul.ro, după cum a declarat, la momentul respectiv, pentru Mediafax, jurnalistul.

Pe 9 decembrie 2009, grupul Realitatea-Caţavencu, controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, a anunţat că nu mai editează, începând cu 1 ianuarie 2010, cotidianele Business Standard şi Cotidianul. Pe 21 decembrie 2009, Cornel Nistorescu, pe atunci director al ziarului Cotidianul, şi-a anunţat retragerea din funcţie, într-un editorial. Ultimele numere tipărite ale celor două publicaţii au apărut pe 23 decembrie 2009.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciprian marinescu ciprian marinescu
    Il va numi redactor sef pe Stelian Tanase dupa ce acesta va fi concediat de la TVR? Doar prietenul la nevoie se cunoaste! Serviciu contra serviciu!

Trimite un comentariu

sus