Skip to main content

Europa FM împlineşte astăzi 15 ani. Competitorii, printre care Buzdugan, Morar şi Andrei Gheorghe le-au urat La mulţi ani în direct

 
Europa FM_Moise Guran, Vlad Petreanu
Europa FM_Moise Guran, Vlad Petreanu

Postul de radio Europa FM împlineşte astăzi 15 ani de la lansarea sa în eter. „Pe 26 mai 2000, George Zafiu, pe atunci director muzical, intra în prima emisie Europa FM, iar de atunci lucrurile s-au schimbat în radio”, spun reprezentanţii postului de radio. Zafiu a făcut anunţul: „Ascultaţi Europa FM. Este ora 16. Din acest moment suntem împreună! Viaţa s-a schimbat!” după care a urmat prima piesă difuzată de Europa FM: John Lennon – „Imagine”.

Publicitate

De ziua postului de radio, în cadrul matinalului Europa FM, prezentat de George Zafiu şi Vlad Petreanu, au intrat în direct, pentru a le ura La mulţi ani, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, de la Radio ZU.

„Eu personal sunt concurent cu Europa FM de când mă ştiu, de când fac radio. Chiar şi când am lucrat în acelaşi trust, tot concurenţi eram. Dar, personal, pe mine Europa FM m-a făcut mai puternic”, a spus Mihai Morar adăugând: „În lumea asta dezbinată e important ca industria să rămână puternică şi rămâne puternică având o voce comună.”

”Eu mă simt nu doar mai puternic de când sunt în concurenţă cu voi, ci chiar şi mai grăsuţ, de la râsul care e aici în fiecare dimineaţă”, a glumit Vlad Petreanu (Audio, AICI).

Şi Andrei Gheorghe, de la Pro FM, le-a urat la mulţi ani celor de la Europa FM: „Am lucrat la Radio 21 şi am lucrat şi la Europa FM. Gaşca a fost foarte mişto şi le sunt în continuare recunoscător tuturor celor cu care am lucrat atunci”, a spus Andrei Gheorghe (Audio, AICI).

Şi Gaşca lui Găinuşă a intrat în direct în Deşteptarea de marţi, iar matinalii Vlad Petreanu şi George Zafiu au intrat LIVE la Radio 21 (Audio, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ștefan ștefan
    Unui prieten acum 5 ani Cei dela Europa FM au avut bună voința să îi închidă telefonul înnas numai pentru că arostit numele lui Cristi Preda și au avut tupeul să spună că au pierdut legătura
  • geo geo
    ”Mulțumim mult de tot pentru telefon. La mulți ani din partea noastră!” a urat Mihai Morar.
    Deci cei de Europa FM, disperați să fie lăudați de cât mai mulți...au început să sune pe la celelalte radiouri... pe bune, nu se face asa ceva...Daca lasau linia telefonica deschisa si ii apelau Buzdu si Morar si ii felicitau...mai mergea...dar asa...

Trimite un comentariu

sus