Skip to main content

Finala Cupa României dintre Steaua şi U Cluj, difuzată la Pro TV

 
arena nationala
arena nationala

arena nationalaPartida Steaua - U Cluj, din Cupa României, se joacă duminică, 31 mai. Pro TV va transmite, începând cu ora 21.00, partida de fotbal care va desemna câştigătoarea Cupei României Timişoreana şi care se va juca pe Arena Naţională.

Publicitate

Meciul vine după ce aseară Steaua a fost desemnată campiona Ligii I pentru a 26-a oară. Steaua a reuşit să-şi păstreze titlul după ce ASA Târgu Mureş, cea de-a doua clasată, a pierdut acasă cu Oţelul Galaţi.

La concurenţă cu partida de fotbal, Antena 1 va avea emisiunea reality Insula Iubirii. Prima TV şi Kanal D au tot reality, Schimb de mame, respectiv, Ochii din umbră, urmat de O mărit pe mama soacră.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Chiar asa...nu conteaza ca veti fi pe 3 ori 4...iar pe comercial cu cifre de patru ori mai putin decit Pro Tv -ul...si, vorba cuiva...reclama la Antena 1 este mult mai ieftina decit la Pro Tv...deci si incasarile sunt mult mai mici la Antena 1.
  • mile mile
    nationalul nu conteaza , este egal cu zero ca venituri de aceea antena se bazeaza doar pe comercial
  • geo geo
    Antena 1 ar fi bine sa isi ”mute” reality-showul din calea finalei de Cupă, pentru că va suferi o înfrângere catastrofală...vor rata și locul 3 pe național însă vor mai recupera ceva pe ”comercial”.

Trimite un comentariu

sus