Skip to main content

FOTO. Reacţii dure pe internet după ce The Sun s-a implicat politic în alegeri printr-o copertă agresivă. Ploaie de imagini-pamflet

 
Sun-Miliband_
Sun-Miliband_

S-a întors împotriva lor. Internauţii au reacţionat cu o ploaie de fotografii-pamflet după ce tabloidul The Sun, deţinut de familia Murdoch, a publicat, miercuri, pe prima pagină, o fotografie cu Ed Miliband, liderul partidului Laborist din Marea Britanie, mâncând dizgraţios un sandviş cu bacon (şuncă de porc). „Nu-i înghiţiţi porcăriile”, a titrat tabloidul.

Publicitate

Ieri, oamenii din social media au criticat aspru atacul celor de la The Sun, iar The Huffingtin Post (ediţia din Marea Britanie) a titrat că respectiva copertă a arătat partizanatul politic în cel mai urât mod.

Astăzi, au venit şi alte reacţii. Utilizatorii de Twitter din întreaga lume au început să posteze fotografii cu ei în timp ce mănâncă diferite alimente într-un mod dizgraţios. Fotografiile sunt însoţite de hashtag-ul #JeSuisEd, pentru a-şi arăta susţinerea pentru Ed Miliband. 

Sun-Miliband

Save our bacon (n.r. in trad. Salvaţi-ne bacon-ul!) a titrat tabloidul britanic pe prima pagină. „Acesta este dezastrul pe care l-a făcut Ed unui sandviş lipsit de ajutor. În 48 de ore, poate face acelaşi lucru Marii Britanii”, mai scria pe coperta ziarului deţinut de familia Murdoch.

Ed Miliband candidează pentru funcţia de prim-ministru al Marii Britanii împotriva liderului partidului conservator, David Cameron.

În Marea Britanie au loc chiar astăzi alegeri parlamentare, iar potrivit unui sondaj, citat de Digi 24, liderul Partidului Laburist este la egalitate cu actualul prim-ministru David Cameron.

  • foto_ (2)
  • foto_ (3)
  • foto_ (4)
  • foto_ (5)
  • foto_ (6)
  • foto_ (1)
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus