Skip to main content

Mesaj dur din partea managerilor lui Julio Iglesias Jr după ce artistul a fost pus să spună „Jos Băsescu” la Antena 3: „A fost indus în eroare in mod voit”

 
Mesaj dur din partea managerilor lui Julio Iglesias Jr după ce artistul a fost pus să spună „Jos Băsescu” la Antena 3: „A fost indus în eroare in mod voit”
julio_iglesias_jr_mihai gadea

Managementul lui Julio Iglesias Jr a reacționat public după ce artistul a fost pus să spună „Jos Băsescu” în emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. „Julio Iglesias Junior nu a spus „Jos Basescu!” in cunostinta de cauza”, au explicat aceștia într-o poziție publicată pe pagina de Facebook a tatălui artistului, Julio Iglesias.

„Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil”, au mai spus aceștia.

Publicitate

Reamintim că Julio Iglesias Jr, invitat aseară la emisiunea Sinteza zilei, a fost învățat o serie de propoziții în limba română, printre care și „Jos Băsescu” (detalii, AICI).

Poziția integrală, în continuare: 

Cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna “Jos Basescu”!, in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori.

In urma emisiunii “Sinteza zilei” (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat “inocent” pe Julio Iglesias Junior “Pot sa te invat ceva in limba romana?”, dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: “Antena 3 e aici. Jos Basescu!”, managementul artistului precizeaza clar urmatoarele:

1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, “Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia “Jos Basescu!” includea numele unei persoane.

3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.

Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias.
Artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica.

Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca nici acum CNA nu intervine, sa se desfiinteze institutia. Sau, la nevoie, sa se mute in sediul Intact MediaGrup si sa se complimenteze live, ca intre prieteni.
  • Cei de la Antene cred ca inca nu sau trezit ca Basescu nu mai este presedinte cam de multisor, au multe polite de platit. Cred ca in cazul lui Basescu o sa-si spuna parerea Justitia.
  • Dl Gadea , respectiv A3 , a facut inca o data ce stie sa faca cel mai bine , sa manipuleze.

    Asta e A3 , nu ai ce sa ceri mai mult ... plus ca pe langa asta se pare ca au ramas tot pe vechea placa , inca mai traiesc dupa subiectul Basescu ... ma intreb cat timp ... Trezirea !!! ... avem alt presedinte de vreo 6 luni ... dar se pare ca Iohanis nu e un subiect abordabil pt ei , pt ca asta nu sta la mascareli ca Base , le e cam frica sa zica ceva de el , ca asta le cam tace si le face , si poate le taie macaroana.
  • Imi si imaginez cum PRO TV, Realitatea, Digi 24, Prima TV, Disney Channel, MTV, SuperOne s-au luptat sa-l aiba in emisiune pe marele Julio Iglesias Jr. Si acum se razbuna ca nu l-au avut. Probabil au fost si managerii lui curiosi, cum ar fi orice PR, sa stie ce a spus clientul sau pe post. E logic, nu e rocket science.
  • Cand intri de pe mobil, jumate ecranu e ocupat de o reclama. Dai sa scrii comentariu si nu mai vezi decat reclama si tastatura. Abia punand in landscape am reusit sa scriu cuvintrele astea. No comment.
  • Oare cine i-a zis despre acest subiect?? :))) Cred ca astia de la alte televiziuni de stiri care n-au reusit sa-l aduca la ei in studio.

    P.s.: Nu sunt postac.

Trimite un comentariu