Skip to main content

Mihaela Rădulescu trebuie să-i plătească lui Radu Budeanu daune morale. Care este suma stabilită de instanţă

 
Radulescu
Radulescu

Mihaela Rădulescu va trebui să-i plătească daune morale omului de afaceri Radu Budeanu, proprietarul publicaţiei Ciao. Vedeta a fost dată în judecată după ce a scris pe pagina sa de Facebook mai multe postări critice despre Radu Budeanu, fostul soţ al Danei Budeanu, prietena ei cea mai bună.

Publicitate

Acest proces, de fond, vine în continuarea unei decizii de anul trecut a instanţei care a obligat-o pe vedetă să şteargă de pe pagina sa de Facebook postările despre omul de afaceri. În plus instanţa o obliga pe Mihaela Rădulescu să se abţină de la afirmaţii defăimătoare pe pagina sa de socializare până la pronunţarea în dosarul de fond în care se judecă Budeanu şi vedeta Pro TV.

Mihaela Rădulescu a menţionat de mai multe ori că îşi doreşte ca Budeanu să-i dea fostei soţii o procură pentru ca aceasta să poată pleca în vacanţă cu copiii, în afara ţării. Vedeta l-a acuzat pe Budeanu, în postările sale, de şantaj şi corupţie. (detalii, AICI).

Tribunalul Bucureşti a decis recent, pe dosarul de fond, să admită în parte cererea de chemare în judecată formulată de Radu Budeanu. Instanţa o obligă pe Mihaela Rădulescu să-i plătească omului de afaceri daune morale de 4.000 de lei, potrivit informaţiilor postate pe portalul instanţelor din România. Tribunalul a respins în rest cererile lui Budeanu, însă pe Portalul Instanţelor nu se precizează care au fost acestea.

De menţionat că decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în 30 de zile de la comunicare.

Soluţia Tribunalului Bucureşti:

Admite în parte capătul 1 din cererea de chemare în judecată. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 4000 LEI daune morale. Respinge ca neîntemeiate capetele 2,3 şi 4 din cerere. Cu apel în termen 30 zile de la comunicare, apel care se va depune la Tribunalul Bucureşti Secţia a III-a Civilă. Pronunţată în şedinţa publică.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Lasa ca daca ii vor aparea riduri se da cu machiaj, ca de, e plina mai mereu.

    Acum 17 ani:
    http://prntscr.com/75h8ri

    Azi:
    http://prntscr.com/75h9kr
  • Marius Marius
    Dar cu amenda de la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii ce se mai aude?
  • mihai,sighet mihai,sighet
    Mihaela ,nu-ti fa griji draga ,organizeaza o cheta cum face Turcescu , si aduni banii pt. daune morale!Bineinteles ,cel care doneaza ,sta cu tine o noapte ,nu cum face Turcescu ,doar o seara la restaurant !! Grabeste-te pana nu ti se vad prea tare ridule , draga!!!
  • maria maria
    Doamna care traieste pe croazeta s-a purtat ca o mahalagioaica in acest caz scriind pe facebook tot felul de amenintari voalate sanctionate de justitie. Oricat sclipici ar avea nu poate ascunde originea ;)Pe de alta parte nici individul ala nu e scos din cutie si probabil se stia asta si cand au fost prieteni. Cred ca justitia nu a facut dreptate aici ci doar a stins aparent un conflict . As putea paria ca madama i-ar da cu poseta in cap pe strada si el ar injura-o ca la usa cortului.Pacat ca sint copii inclusi in conflictul asta
  • Iulian Iulian
    40mil.. Raduleasca castiga 5.000E pe editie de la Romanii au Talent, din cate se zice in presa.

Trimite un comentariu

sus