Skip to main content

Noul sezon Poftiţi pe la noi debutează astăzi la Antena 1. Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe şi Liviu Vârciu, primele vedete care participă

 
Poftiti pe la noi
Poftiti pe la noi

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi!, cu Nea Mărin în postura de gazdă, debutează astăzi la Antena 1, începând cu ora 20.30.

Publicitate

Show-ul produs de Mona Segall este programat în grila postului Antena 1 în fiecare zi de luni şi marţi, începând cu ora 20.30. Noul sezon al programului Poftiţi pe la noi! se va desfăşura sub sloganul „Poftiţi şi dăruiţi!” şi va aduce în prim plan cazuri sociale.

Emisiunea vine şi cu o schimbare de format. Dacă în primul sezon Nea Mărin salva pensiuni aflate în pragul falimentului, acum se implică în cazuri sociale, alături de patru vedete.

Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe şi Liviu Vârciu sunt primele patru vedete care participă la Poftiţi pe la noi!.

Ce se va întâmpla în ediţia de astăzi?

"Aflat la Urlaţi, acolo unde un preot cu suflet mare are grijă zilnic de 30 de copii nevoiaşi, nea Mărin merge să vadă cu ochii lui cum arată 'acasă' pentru două dintre fetiţele care vin zilnic la aşezământul înfiinţat de părintele Manuel. (...) Nicoleta şi Oana gătesc pentru copii, se joacă şi îi ajută la lecţii, iar Liviu şi Pepe găsesc o sumedenie de lucruri care trebuie puse la punct în gospodărie: curăţa grajduri, taie pomii, sapă în jurul lor şi repară un gard", potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    eu am zis de la inceput ca nu se leaga ceva. e cel mai kitchos concept de care am auzit : Nea Marin + vedete + caz social. parca vedem maine ca prinde. :))
  • an an
    Nicoleta Luciu avea o emisiune de nunti la prima... gata cu ea?
  • geo geo
    Au murit ”vedetele” în țara asta.
    Iar ideea nu este nouă.
    Showuri cu temă socială am văzut destul de curând, la Pro Tv.
    Deci unde este noutatea?
  • Marian Marian
    Am ajuns sa ne laudam ca ajutam si ca facem si dregem la toate televiziunile pentru a face audienta .Nu zic ca nu este bine ,ar fi bine sa facem si fara atata tamtam . LE DORESC AUDIENTA ZERO.

Trimite un comentariu

sus