Skip to main content

Robert Turcescu: "Nu e glumă! Eu şi soţia mea îi invităm la cină pe cei care vor dona cel puţin 500 de euro pentru proiectul online"

 
Turcescu la B1
Turcescu la B1

Robert Turcescu a găsit o nouă fornulă de a face rost de bani pentru proiectul lui de televiziune online. "Eu şi soţia mea îi vom invita la o cină la restaurant pe acei oameni buni care vor dona în conturile FUNDAŢIEI AVATAR între 500 şi 1.000 de euro pentru proiectul televiziunii online", anunţă Robert Turcescu, pe blogul personal. Nu e glumă, spune el.

Publicitate

Realizatorul TV vrea astfel să atragă donaţii pentru televiziunea sa online, proiect despre care vorbeşte de aproape o lună de zile pe reţelele de socializare.

În debutul textului "Familia Turcescu te invită la cină! Şi nu e o glumă!", realizatorul TV a publicat un studiu din noiembrie 2010, conform căruia el avea un grad de notorietate foarte mare. El nu precizează dacă în acea perioadă funcţiona şi ca ofiţer acoperit.

"De-a lungul anilor mi-am pus această notorietate şi în slujba unor cauze umanitare despre care nu dau detalii pentru că n-am acordat niciodată sprijin cuiva gândindu-mă să fac din asta un motiv de laudă în spaţiul public. Dar astăzi vreau să pun gradul de notorietate al personajului Robert Turcescu în slujba unui proiect la care ţin enorm şi care îmi doresc să reuşească.

Pe scurt, iată despre ce este vorba: eu şi soţia mea îi vom invita la o cină la restaurant pe acei oameni buni care vor dona în conturile FUNDAŢIEI AVATAR între 500 şi 1.000 de euro pentru proiectul televiziunii online. Iar pe acei donatori care vor contribui cu 1.000 de euro sau mai mult la acest proiect, îi vom invita chiar acasă la noi la un pahar de vin şi o felie de plăcintă cu brânză, reţetă proprie! Vom avea timp să stăm de vorbă, să ne împrietenim, să facem fotografii, să discutăm despre viaţă şi politică sau să vorbim despre proiectul televiziunii online", scrie Robert Turcescu pe blogul său personal.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ady ady
    Ba Robert, un basist nenorocit ca tine si un securist vrea sa vorbeasca despre ..libertate?! Crezi ca mai da cineva doi bani pe ceea ce mosesti tu in numele libertatii?!Cit de prosti ne crezi tu si jigodia aia de chior pe care l-ai slujit?! Da, o sa donez niste bani pt cauza daca la cina aia de care pomenesti tu o sa lipsesti. Sint sigur ca astfel o sa fie o cina interesanta..
  • Fane Fane
    Daca nu este o gluma,trebuie sa te duci singur la "glumeti".
  • ps ps
    In curand va invita la masa pe oricine va plati nota de plata.
  • @Cristi @Cristi
    De ce nu se angajeaza? Pentru ca e mai usor sa cersesti. E ca si cum ai cersi voturi in campania electorala. Tot se gaseste unul prostit de el sa doneze in toata tara asta. De asta si cersesc multi: Pentru ca "munca e pentru fraieri" si castiga uneori mult mai bine decat daca ar munci. Si ei au recunoscut asta. Daca ar pica bani din cere fara sa ridici un deget ar fi cel mai bine.
  • Dan M Dan M
    N-ați înțeles bine. Turcescu oferă 500 de euro celor care merg la restaurant cu el și cu nevasta. Pentru încă 500, trebuie să-l lași să cânte.
  • Cristi Cristi
    De ce nu se angajeaza ca oamenii de rand? Are rate mari, nu cunoaste bine meerie? Care e faza? Puii mei, e gata in domeniul asta, e pa. Invata o meserie, mai baiatule, mai fa o scoala, schimba domeniul...
  • Cristi Cristi
    Nu credeam ca "foamea" e asa mare... cati ani are Turcescu? Oare isi da seama cat e de penibil?
  • Thor Thor
    La el acasă, unde mai exact? Mai locuiește la ANL-uri?
  • Mm Mm
    Catavecii zic ca pentru cei invitati acasa la el, unde ii asteapta cu sotia ,el va si iesi la plimbare o jumatate de ora,singur.
  • geo geo
    Ca lumea...ce meniu aveți deseară...ca să știm dacă merită 500 de euroi...

Trimite un comentariu

sus