Skip to main content

Serghei Bulgac preia la 38 de ani conducerea RCS&RDS în locul lui Alexandru Oprea. Bulgac: „Zona pe care ne vom concentra cel mai mult va fi tele­fonia mobilă”

 
Serghei Bulgac_Sursa Ziarul Financiar
Serghei Bulgac_Sursa Ziarul Financiar

Serghei Bulgac_Sursa Ziarul Financiar
Sursa foto: Ziarul Financiar

Publicitate

Telefonia mobilă va fi cea mai importantă zonă de dezvoltare pentru noul şef al RCS&RDS, Serghei Bulgac (38 de ani). Înlocuitorul lui Alexandru Oprea la conducerea companiei telecom a vorbit despre obiectivele sale într-un interviu pentru Ziarul Financiar.

„Cu siguranţă zona cea mai importantă pe care ne vom concentra cel mai mult va fi tele­fonia mobilă. (...) Pe telefonie mobilă totuşi vedem o oportunitate şi pe undeva o lipsă de concurenţă. Este piaţa unde ne dorim să creş­tem.”, le-a spus Bulgac jurnaliştilor de la Ziarul Financiar. „Există concurenţi pe telefonie mobilă şi există concurenţă pe piaţa din România, dar încă încearcă să rămână în zona lor de confort, în zona lor de preţuri mari“, a mai adăugat Serghei Bulgac.

Bulgac, venit la studii la ASE în România din Republica Moldova în 1993, lucrează de 12 ani în RCS, dar nu a apărut niciodată public, la fel ca şi proprietarul Zoltan Teszari.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cicero cicero
    pai si acum unde il mai da in gat radu ionita pe prelipceanu? si prelipceanu unde isi mai baga mizeriile sub pres? ca nu mai e domnu O, e domnu B. si daca ii intreaba domnu B de ce au angajat toti clientii psd-ului pe bani grei? sau de ce nu au facut niciun rahat de cand s-au cocotat la "putere"? sa ajunga domnu P la ghita tv? si domnu R inapoi la national tv unde facea regie de montaj?
  • Vasi Vasi
    in 3-4 ani ai sa-ti doresti "belgravistan"
  • geo geo
    Acum depinde, dacă te miști doar prin oraș ori mergi numai pe drumuri principale ori prin zone bine acoperite de partenerul lor, Vodafone...ești un om fericit...Eu nu aleg vrabia de gard made in Belgravistan.
  • Sorin Sorin
    Degeaba îți oferă cele 3 rețele fruntașe viteze 4g dacă îți oferă maxim 5gb și aceia ptr 40 euro cel puțin, sincer prefer oferta digi 5gb, abonament de cel mult 10 euro la o viteza 3g+
  • geo geo
    Este o optiune total gresita, din punctul meu de vedere.
    Daca ar face un sondaj de opinie ar afla ca parerea majoritatii celor chestionati referitoare la Digimobil este proasta...si problemele tin de arie de acoperire, de calitatea semnalului, de lipsa unui 4G. Deviza lor ar trebui sa fie ”Ieftin si prost”...ptr ca nu renunt la operatorul meu de telefonie mobila cu care am prelungit contractul, la acelasi pret modic, insa in conditii mult mai avantajoase pentru mine...pe care nici nu ne visam in urma cu 4-5 ani...

Trimite un comentariu

sus