Skip to main content

Sezonul trei din Hannibal va avea premieră simultană globală. Primul episod, disponibil online gratuit în România

 
NUP_166104_1075.JPG
NUP_166104_1075.JPG

Primul episod al celui de-al treilea sezon Hannibal va fi difuzat simultan, global, în 67 de ţări, inclusiv în România, pe AXN Player (platforma gratuită de video on demand a celor de la AXN), pe 5 iunie.

Publicitate

Odată cu premiera din Statele Unite ale Americii, de pe NBC (4 iunie, 10:00 p.m., ora locală/ 5 iunie, 8:00 a.m., ora României), AXN va transmite primul episod al sezonului al treilea pe AXN Player, disponibil pe AXN.ro, gratuit.

Primul episod va fi online pe AXN Player timp de 24 de ore, astfel că fanii pot revedea primul episod şi mai târziu, după premieră, fără niciun cost.

În plus, AXN organizează un concurs pe pagina de Facebook, premiul fiind o vizionare privată, chiar înaintea premierei din 5 iunie.

Simulcast-ul din 5 iunie este primul eveniment de acest tip pentru canalele AXN şi platformele lor digitale. Ţări din America Latină, Brazilia, Europa şi Asia participă la eveniment, primul episod al noului sezon fiind astfel disponibil în mai mult de 200 de milioane de gospodării din 67 de ţări.

Concursul dedicat fanilor Hannibal va avea loc pe pagina de Facebook AXN, în perioada 26-30 mai.

Pe TV, serialul Hannibal va avea premiera pe 8 iunie, de la 22.55, la AXN.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Seriale tv – TvBlog » Hannibal – sezonul 3 va
    […] Sursa, mulțumiri lui mArS […]

Trimite un comentariu

sus