Skip to main content

Turcescu, autodenunţat ofiţer acoperit în timp ce era şi jurnalist, nu îşi explică de ce nu se înghesuie lumea să doneze pentru proiectul lui: “nu realizaţi nevoia unei schimbări"

 
Turcescu la B1
Turcescu la B1

Cititorii lui Robert Turcescu nu se înghesuie să doneze bani pentru proiectul lui de televiziune online. O spune chiar Turcescu, într-o postare pe blogul lui: “Trebuie să ştiţi că nu e mare înghesuială la campania de donaţii publice pe care v-am propus-o pentru deschiderea unei televiziuni online.”

Publicitate

Cel care a recunoscut public că a fost ofiţer acoperit, în timp ce era şi moderator TV, nu îşi explică de ce nu e “înghesuială”: “constat cu relativă amărăciune că încă nu realizaţi decât în mică măsură nevoia unei schimbări în peisajul presei româneşti.”

Din postarea lui Robert Turcescu, de pe blog:

“Desi sinteti multi cei care intrati pe acest blog, cititi si distribuiti anchetele pe care le public deja de ani de zile, constat cu relativa amaraciune ca inca nu realizati decit in mica masura nevoia unei schimbari in peisajul presei romanesti. (...) Din citeva zeci de mii de prieteni virtuali pe care-i am pe conturile de Facebook si de Twitter, doar citeva sute dintre ei au facut efortul de a dona o suma mai mare sau mai mica pentru acest proiect."

Turcescu spune că va continua campania:

"Nu sint dezamagit. Voi continua pret de citeva luni sa incerc sa va conving ca e nevoie de aparitia unei astfel de institutii media. Ca e nevoie de libertate de exprimare. Ca e nevoie de implicarea voastra, a celor multi, care stati zi de zi in fata unui computer incercind sa aflati ce se intimpla cu lumea noastra condusa de lumea LOR. Dar daca nu va veti decide sa ajutati ziaristii sa-si ia meseria inapoi, in viitorul apropiat va trebui sa va multumiti doar cu stirile „oficiale” difuzate la comanda unor interese politice si financiare.

Libertatea de exprimare e scumpa, la propriu si la figurat. E o vorba veche (readusa in atentie de Ion Ratiu) aceea in care se spune ca voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine. Eu inca mai am ceva rezerve de energie pentru a continua aceasta inclestare, dar alti colegi jurnalisti au abandonat cimpul de lupta dezamagiti si loviti, cu rani ramase nevindecate.

Gindeste-te bine, dragul meu prieten virtual! Poti si vrei sa ajuti la ridicarea unui proiect dedicat libertatii de exprimare? Daca raspunsul tau e da, gasesti toate informatiile AICI. Daca raspunsul tau e nu, te rog azi sa te mai gindesti o data, miine ar putea fi deja prea tirziu."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gugi gugi
    AI FOST UN MILOG ATAT DE MARE INCAT AI ACCEPTAT O LOCUINTA ANL !!! AI LUAT-O UNUI AMARAT, BAI BASINA TRISTA CE ESTI !!!! RAHAT MILOG!!!
  • sabina sabina
    Sa-l plateasca servicili.
  • Elena Stoican Elena Stoican
    Mai Turcescule, refuzul oamenilor la apelul tau nu are nicio legatura cu ideea de libertate de exprimare. Are in schimb legatura cu comportamentul tau ca jurnalist: nedemn, duplicitar si profitor. Nu mai cauta cauze exterioare. Uita-te la tine si vei avea raspunsul.
  • sal sal
    Nu radeti ca treaba e foarte serioasa pentru Turcescu.
    El e foarte disperat pentru ca nu stie sa faca altceva pe lume decat sa pupe in dos...

    Sunt foarte curios sa vad fețele la aia cateva sute care au donat bani lu turcescu
    Vreau sa vad cum arata o față de PROST veritabil.
  • Vasilica Vasilica
    Draga Domnule Turcescu, ai fost o sluga si inca esti. Si a serviciilor secrete si a televiziunilor! Ma asteptam sa ai un pic de demnitate, sa poti "muri" in picioare. Si din servicii si din televiziune. Cand ti-au anulat contractul cei de la B1 te-ai dus cu palaria in mana pe la alte televiziuni. Nimeni nu te-a mai primit! Stii de ce? Pentru ca esti sluga serviciilor! Ai fost si esti si acum! Pentru tine, nici macar sentimentul de mila nu il mai am, desi l-am avut candva, dar mi-a trecut...
  • star star
    doamne ce nesimtit...nu imi vine sa cred cat tupeu are ...la muncit nu la intins mana
  • Marian Marian
    ce terminat ..
  • Ion Ion
    Ce e colonele? Ai ramas pe drumuri? Vrei bani? Hai la mine la sapat la vie basist jegos! La munca, nu la-ntins mana!! Sper sa ajungi sa mananci din tomberoanele de gunoi.
  • Veceu Turcesc Veceu Turcesc
    El e obisnuit sa primeasca mocca....Nu-i asa Turcele? Du-te iar la Becali...L-ai mai tepuit tu o data :))))
  • Veceu Turcesc Veceu Turcesc
    Esti penibil!. Te-ai autodenuntat ca ai fost ofiter acoperit in timp ce erai ´´jurnalist´´ si acum vrei ca oamenii sa-ti de bani sa-ti faci televiziune.Esti penibil si pervers!
  • dan dan
    Subscriu!
  • whatever whatever
    vrea si el ceva moka... nu e traditie la rumuni?
  • paul S paul S
    Roberte draga, esti un pic bulversat, devii ilogic
    Esti cuprins de o relativa amaraciune, dar zici ca nu esti dezamagit?
    Ce o fi in sufletul tau, mai Roberte?

    Tocmai tu, tu care ai realizat imposibilul in presa romana: Mircea Badea si Radu Banciu in acord total.
    Ambii au aceeasi parere despre tine.

    Uite, ca sa te scot din impas, iti ofer doua solutii.
    De ce vrei tu donatii (pomana) in loc sa le oferi actiuni celor care baga bani?
    De ce sa nu isi stapaneasca banii, de ce sa ti-i dea tie si ospitalierei tale sotii?

    Tu de ce nu risti nimic?
    De ce nu iti vinzi vila ANL?
    Ai dat pe ea 70.000 de euro, cat pe-o garsoniera din Dristor la acea vreme.
    O vinzi si maine cu 270.000 de euro fara probleme.
    Te muti in Berceni, in doua camere.
    Apoi, de ce nu te imprumuti si la banca?

    Asta inseamna sa fii om de afaceri!

    Eu din principiu nu dau bani celor ca tine, poate ai aflat ca si la metrou se zice, la megafoane, sa nu le ofere calatorii bani si alte foloase celor ca tine.
    Daca totusi imi spala parbrizul, tin mereu un pachet de tigari desfacut in masina si ii servesc cu o tigara, pe care ei si-o pun dupa ureche.

    Cum doresc sa te ajut, dar fizic nu te pot servi cu o tigara, iti ofer cele doua sfaturi de business.

    Mult succes!!!
  • Mm Mm
    Acum 10 ani il credeam intreg la cap pe omul asta.Atunci doar punea intrebari la Europa FM,dar de cand a inceput sa isi dea cu parerea la TV m-am ingrozit.Vai mama lui.
  • ștefan ștefan
    Penibil Măi Nea Turcescu

Trimite un comentariu

sus