Skip to main content

Adrian Năstase, atac furibund la Radu Banciu, pe blog: „Bă, jigodie. Ce-am furat, bă? ”

 
radu banciu
radu banciu

Fostul premier Adrian Năstase, atac fără precedent la adresa lui Radu Banciu. Politicianul a scris, pe blogul personal, o postare pe care o anunţa drept „pamflet”, cu titlul „Bă, jigodie!”.

Publicitate

Reacţia lui Năstase vine după ce acesta a fost, la rândul său, atacat în emisiunea Lumea lui Banciu. Banciu l-a numit, în emisiunea de miercuri seara, pe Năstase „Bombonel”, „puşcăriaşul”, „cel care a furat România pe toate feţele”.

„Trebuie să recunoaştem că pe undeva l-am înjurat pe omul ăsta birjăreşte în ultimii câţiva ani. Sigur că pe merit, dar şi probabil pentru că se adunase în noi toată frustrarea aia a anilor Ceauşescu (...). ”, a mai spus Banciu despre Năstase (emisiunea integrală, AICI).

Astăzi a venit rândul lui Năstase să-l insulte pe Banciu:

„De patru ani, mă jignesti in fiecare seară, bă, jigodie. Mă acuzi că am furat. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta? I-am furat afisele electorale lu’ taică-tu? Să fie sănătosi, că nu am nimic cu ei desi puteau să nu te scoată din incubator”, a mai scris acesta în mesajul său furibund.

„Ai ajuns să spui că vrei să joci pe mormântul meu, să iei in batjocură gestul meu de revoltă de acum trei ani, să faci diverse insinuări sexuale? Cu ce drept, bă, gunoiule? Pentru că CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii săi nu mai au timp să se uite la televizor? De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • viorel spiridon viorel spiridon
    Itri inteleg si aprecdiez ironiile.
    Corecte, oportune, la obiect !
    Ca atare ce-ti mai trebuia domnule Vantu ?
    De ce-i faceti "propaganda" ?
    Poate ar fi bine sa incepeti din "obor" cu ai cu alba - neagra !
    "Desteptaciunea" lui se cam potriveste cu "iutela de mana si nebagarea de seama" !
    De escroci avem nevoie ?
    De ce-i mediatizati ?
  • sica sica
    Banciule ai luat-o razna. Vezi ca strici tot.
    Precizari - la scandinavi, terminatia ȚsonȚ a numelor nu e chiar obligatorie. Si in nici un caz nu inseamna ca respectivul trebuie definit ca OM in felul asta.
    SON inseamna fiu(vezi engl. son,) Sigurdson inseamna fiul lui Sigurd, idem in cazul dottir. Sigurdsdottir e fata lui Sigurd. (idem engl. dother+fiica, sau germ. tochter=fiica). Asta era o cutuma veche, medievala. S-a mai pastrat si azi dar nu e chiar obligatorie. Sunt de acord cu tine relativ la pastrarea num,elui fotbalistului .
    Esti bun Banciule. Imi place sarcasmul tau. Dar cand pui la baza sarcasmului cunostintele tale exclusive in domeniul francAfoniei, cazi in derizoriu. Iar cand faci comentarii ref. la originea etimologica a numelor intr-o tara, e chiar penibil. Sunt de acord cu ideea ca tupeul a inlocuit personalitatea si sm,echeria, inteligenta. Asta se refera la comportamentul general. Dar cind e vorba de oameni care si-au creat o reputatie din a exprima in fata publicului opinii la care majoritatea(o fi?) adera , e nevoie de oleaca mai multa grija.

    Raman fidel. deocamdata

    Sa traiesti si sanatate
  • iulian v. iulian v.
    Buna seara dl. Banciu, sunt un mare admirator al dvs.As dori sa corectati afirmatia ca insulele Fiji sunt in Atlantic . Ele sunt in Pacific, in dreapta Australiei. Corectati (toti gresim ) va rog , numai si numai pt. a nu da satisfactie ...dusmanilor ! Spor !
  • Gabriel Gabriel
    Radu,sa nu mai VB urat de bombonel,când s-a născu a căzut *** direct milionar în eurooo!!!Eu cred ca ceea ce a primit Visinescu e pistol cu apă față de ce merită hâia asta de bombonel apropii e prea fain bombonel căuta ceva mai......ok pa
  • Gentiana Tudor Gentiana Tudor
    In furia lui necontrolata, Nastase se califica singur drept un "starv". Ti-ai zis-o, Bombonelule!
  • Simona Simona
    De unde atita avere de la "matusi" ?
  • tbancu tbancu
    pe decenews.ro sunt doua articole pe tema, ce reflecta, din punctul meu de vedere, mult mai echilibrat conflictul dintre cei doi. atat doar, ca optiunea politica al lui petrisor, impune o semenea abordare a acestui articol., mai ales ca el mai primeste (a primit) bani de la aceeasi sursa ca si banciu.
    Un alt exemplu de deontologie a acestui site este legat de urmatoarea stire:
    http://www.dcnews.ro/pro-tv-dat-in-judecata-de-doi-romani-din-londra-cer-despagubiri-morale-de-200-000-de-euro_477089.html
    Aceasta paginuta a refuzat sa trateze acest ''derapaj'' - doar e impotriva intereselor protv.... deci... de-acolo de unde vine banetul
  • jaja jaja
    De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.”

    Asta i se aplica mai mult lui Nastase decat lui Banciu.
  • andipanda andipanda
    Cine mai e prost sa se uite in gura lui Nastase?
  • Danny Danny
    Banciu merita tot ce i-a scris Nastase. Dupa ce l-a jignit in halul ala pe fostul premier ani de-a randul, chiar si cand acesta nu se putea apara, la ce se astepta? Pot intelege criticile, reprosurile pe care i le face in emisiuni, dar nu atacurile la persoana, unele dintre ele incalificabile.
  • abdu rehab abdu rehab
    eu unul cred ca nastase merita si mai multi ani de Puscarie ca l-a atacat pe Banciu.
  • qwerty qwerty
    este un pamflet si foloseste acelasi limbaj uzitat zilnic de banciu. cand banciu ataca in stanga si in dreapta de ce nu apar articole cu titlul "atac furibund", deontologilor ??????

Trimite un comentariu

sus