Skip to main content

CNA: Licenţele Guerrilla vor fi scoase în toamnă la concurs

 
CNA: Licenţele Guerrilla vor fi scoase în toamnă la concurs

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis în şedinţa de astăzi că licenţele Radio Guerrilla vor fi scoase la concurs în toamnă, alături de mai multe frecvenţe.

Publicitate

Membrii forului audiovizual au luat în discuţie situaţia celor 23 de licenţe Radio Guerrilla după ce săptămâna trecută Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut decizia CNA din toamna lui 2013 de a retrage frecvenţele postului de radio operat de Realitatea Media. La momentul respectiv, CNA a luat această decizie întrucât frecvenţele erau operate de o nouă societate, alta decât Realitatea Media, lucru interzis de lege.

De menţionat că, în toamna lui 2013 CNA dăduse deja o decizie de scoatere la concurs a respectivelor licenţe, decizie care a fost suspendată, până la soluţionarea litigiului cu Realitatea Media. Respectiva decizie întrucât nu poate fi revocată, urmează să fie modificată înaintea concursului astfel încât cei care s-au înscris dejasă-şi poată actualiza informaţiile.

Reamintim că recent CNA a decis să scoată la concurs mai multe licenţe, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petru Petru
    Discutia despre audiente se duce cu cifrele pe masa nu cu banuieli. Atat timp cat nu le ai, e bine sa evitam subiectul. Ce nu spune nimeni e ca weekendul de la Guerrilla a fost la un moment dat extrem de sus in audiente. Neasteptat, nu?
  • Alex Alex
    De acord, sunt mai multi la Gold FM, dar Tananana are cateva nume grele care generau multa audienta la Guerrilla, cum ar fi Bogdan Serban si Calin Gheorghe. Personal mi-as dori ca toti sa revina la Guerrilla care sper sa se relanseze in toamna
  • Ion2 Ion2
    Pai cum sa intre-n faliment daca cei doi sunt fondatori??? Tu asa faci? In loc sa duci resturile la gunoi arunci televizorul sau masina de spalat abia cumparata?
  • Petru Petru
    Tananana este Radio Tananana. Majoritatea vocilor Guerrilla sunt la Radio Gold. Numara-le, daca nu ma crezi. Nici cand vorbim despre concept nu poti spune ca Tananana e noua Guerrilla.
  • eugen eugen
    Noul Guerrilla e Radio Tananana
  • ion ion
    Sper sa revina vechea echipa de la Guerrilla in formatie cat mai completa, de la Bogdan Serban.. la Vidia .. la Vintila.. pana la Petru, Sorin Badea si Matei.

    De evitat Mihaiu si Dobrovosky, ca sa nu intre din nou direct in faliment dupa primul an :)))))

Trimite un comentariu

sus