Skip to main content

EXCLUSIV. Constantin Entertainment pregăteşte pentru Pro TV un show de divertisment de seară, o emisiune şi cu “Surprize, surprize”

 

Pro TV testează varianta unui show pentru serile de sâmbătă. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Constantin Entertainment va produce o probă pentru program.

Publicitate

“Tema” dată de Pro TV casei de producţie Constantin (care a produs pentru Pro TV show-ul Vine Cheful şi programul de amiază Lecţii de viaţă): o emisiune de divertisment de sâmbătă seara, cu emoţie, spectacole şi “visuri împlinite”.

De altfel, pe Pro TV difuzează un anunţ (fără a se preciza despre ce emisiune este vorba), legat de dorinţe şi aspiraţii. Ce spune anunţul de pe post:

"Unde poţi găsi fericirea? Exact acolo unde o poţi oferi. Ştii pe cineva care merită infinit mai mult decât i-a oferit viaţa? Ajută-l să-şi împlinească marele vis!"

Programul ia în calcul un format internaţional, cel mai probabil Tonight’s the night, un show BBC.

Tonight’s the night este o emisiune difuzată de BBC pentru prima dată în 2009. Este un show în care surprizele au un rol central.

Potrivit prezentării de pe site-ul BBC, emisiunea îmbină performanţele unor artişti cunoscuţi cu momentele în care oamenii obişnuiţi îşi văd dorinţele împlinite.

VIDEO. Clipul care anunţă înscrierile pentru proiectul emisiunii

ProTV!Stii pe cineva care merita infinit mai mult decat i-a oferit viata? Ajuta-l sa-si implineasca marele vis. Trimite-ne povestea lui pe [email protected]

Posted by ProTV on Sunday, June 21, 2015

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulia1 iulia1
    Ce tampenii de emisiuni mai fac astia de la Pro/Constantin. Au avut 2 esecuri majore, acum mai vor unul. In loc sa cumpere filme, se ocupa cu emisiuni depasite, care nu mai fac audienta.
    Sper sa-i spulbere talentul showul cu animale de la Antena1.
  • Expertul, Expertul,
    Si antena 1 pregateste ceva asemanator http://casting.a1.ro/deschide-ti-sufletul/
  • Expertul, Expertul,
    Acest tip de format nu este potrivit pentru grila ProTV! Sper ca prima editie sa faca audiente foarte slabe si sa se renunte. Constantin Entertainment trebuie sa plece din Romania sunt prea slabi!

Trimite un comentariu

sus