Skip to main content

Toate meciurile din Liga 1 se văd şi la Dolce Sport în sezonul 2015 - 2016

 
fotbal
fotbal

Canalele Dolce Sport vor difuza, din 11 iulie, integral sezonul 2015-2016 al campionatului intern de fotbal, potrivit unui anunţ al Telekom. Mutarea vine după ce şi Digi Sport, deţinut de RCS&RDS, a preluat meciurile Ligii I din luna februarie a acestui an, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

În plus faţă de toate meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, Dolce Sport va difuza toate marile competiţii internaţionale de fotbal -EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Angliei si Germaniei.

Reamintim că în martie 2014 Liga profesionistă de Fotbal a semnat un parteneriat cu o societate din Malta căreia i-au fost cesionate drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, pentru suma de 27,5 milioane de euro pe sezon, timp de cinci ani. La această sumă se adaugă un milion de euro pentru Cupa Ligii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Trebuie sa recunoastem ca ACUM Telekom este peste Digi la materie de fotbal.
    Au si de unde sa dea...sunt mai scumpi.
    Insa au o MARE problema: au o slaba acoperire pe cablu in tara.
    Degeaba imi dau ei spectacolul sportiv pe tableta, pe telefon ori pe laptop...daca TVul mi-l leaga de o antena satelit...
  • cipi cipi
    RCS RDS produce meciurile din Liga 1 si de aceea se vede gratuit in reteaua .Acuma din acest sezon 2015-2016 TELEKOM va trasmite gratuit meciurile Ligii 1 pe canalele Dolce Sport iar UPC deocamdata nu are gratuit. Sper ca La Liga sa se vada in continuare la Digi Sport si sa ramana Spectacolul Campionilor tot la Digi Sport.
  • dănuţu dănuţu
    cică dau campionatele din Germania şi Anglia. dar nu spun câte meciuri transmit din cele două campionate că transmit câte două meciuri pe etapă din ambele campionate. asta nu înseamnă că transmit Anglia şi Germania. puteau spune că transmit câte două partide din cele două campionate şi era mai corect aşa.
  • ștefan ștefan
    Ucl se vede la Dolce și Protv
  • Adi Adi
    Incet, incet Dolce ajunge peste Digi la oferta de meciuri. Cine ar fi crezut asta acum 2-3 ani? Ceva e putred la Digi. Poate creditele alea de sute de milioane de euro. Dar de ce mai fac asemenea credite daca tot pierd drepturi in fata lui Dolce ?
  • Andrei Andrei
    ce legatura are?!
  • qwerty qwerty
    n-are nicio legatura cu RDS pentru ca drepturile Ligii I nu apartin de RDS. #ThinkBeforeYouPost
  • nitu nitu
    E clar ca RDS abatut palma cu Telekom pentru UCL si EL.

Trimite un comentariu

sus