Skip to main content

Turneul de tenis de la Wimbledon, unde va fi prezentă şi Simona Halep, transmis de Digi Sport

 
Simona Halep
Simona Halep

Digi Sport a achiziţionat drepturile exclusive pentru meciurile de la Wimbledon, care vor avea loc în perioada 29 iunie-12 iulie. Partidele din prima săptămână de pe iarba de la Wimbledon sunt în direct pe Digi Sport 2 si 3. Canalele sportive din portofoliul RCS & RDS vor televiza toate competiţiile din cadrul celui de-al treilea Turneu de Grand Slam al anului: feminin, masculin, simplu, dublu, dublu mixt.

Publicitate

În primul tur Simona Halep, numărul trei mondial şi a treia favorită, va juca împotriva slovacei Jana Cepelova. Halep, semifinalistă la ediţia de anul trecut a turneului, a învins-o pe Cepelova, care ocupă locul 106 în clasamentul mondial, în singurul lor meci direct, anul trecut, în turul al doilea tur la US Open, cu 6-2, 6-1.

Irina Begu, cap de serie numărul 29 la Wimbledon, va juca în primul tur contra rusoaicei Daria Gavrilova. O altă româncă, Monica Niculescu, va debuta contra portoricanei Monica Puig (91 WTA), pe care a învins-o anul trecut, în sferturi la Guangzhou, cu 6-2, 6-2. Dacă Niculescu şi Halep trec de adversarele lor se vor înfrunta în turul al doilea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Digi nu are niciun interes sa ia F1 atita vreme cit abonatii de cablu digital au in pachetul de baza posturile RTL si Duna, care transmit ”la liber” aceasta competitie...
  • mamulea mamulea
    bine mai, nesimtitilor, digi, la voi ma refer. pai, joaca o romanca, chiar daca a pierdut, de ce nu dati meciul ala, mai jigodii nesapalate. vai de mama voastra! astept alte transmisiuni de la voi, unde vor participa fete si voi sa preluati masculinul! idiotii dracului. voi schimba compania cat de curand!
  • ionut mirel ionut mirel
    digi a cumparat anul trecut turneul pentru 3 ani
  • Cata Cata
    Da , ai dreptate , dar acuma am senzatia ca se intoarce iar roata , Seria A si Ligue 1 sunt exclusiv la Digi , Formula 1 mai e doar anul asta la Dolce , de la anul se incheie contractul si cred ca Digi o sa cumpere Formula 1 chiar daca poate in co-proprietate cu Dolce , iar turneul de la Wimbledon cred ca l-au cumparat pt anul asta , cel putin asa se intelege din stirea asta !
    Dolce pierde si Premier League de anul viitor si Bundesliga (2-3 meciuri pe etapa) !
  • geo geo
    Ar fi fost interesant de precizat si perioada pentru care Digisportul a achiziționat drepturile exclusive pentru meciurile de la Wimbledon...daca acest contract este valabil si pentru anii urmatori...pentru ca am remarcat ca mai toate contractele pierdute in ultimii ani, din varii motive, de Digisport au ajuns la DolceSport...si ma refer la Formula 1, la UCLeague, la ELeague...

Trimite un comentariu

sus