Skip to main content

VIDEO. Discovery aniversează 30 de ani de la lansare

 
Logo aniversar
Logo aniversar

Discovery Communications sarbatoreste astazi 30 de ani de la lansare sa de catre John Hendricks. Acesta a lansat in 1985 Discovery Channel, prima televiziune de documentare.

Publicitate

Dupa trei decenii, Discovery Communications este prezent in peste 220 de tari, ajungand la aproape trei miliarde de abonati din intreaga lume. Din 1989, cand Discovery Channel a devenit prima televiziune de documentare lansata la nivel international, oferind programe telespectatorilor din Europa si nu numai, compania s-a extins constant pe noi piete, prin noi canale, formate si genuri.

In prezent, portofoliul Discovery este alcatuit din posturi precum Animal Planet, TLC, IDx si Eurosport. 

De la momentul 17 iunie 1985, cand a transmis primul sau program, Iceberg Alley, pentru cei 156.000 de abonati pe care ii avea pe atunci in Statele Unite, Discovery Channel a strabatut o cale lunga. Astazi, este brandul de televiziune care ajunge la 450 de milioane de abonati din intreaga lume.

Pentru a marca aceasta aniversare in Europa de Sud-Est, Discovery a lansat o aplicatie de Facebook pentru fanii sai. Denumita „Curiosity mApp”, aplicatia poate fi gasita pe pagina de Facebook Discovery Romania si isi propune sa identifice si sa ilustreze cele mai populare curiozitati ale telespectatorilor din cinci tari din regiune: Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia si Slovenia.

În continuare, spotul aniversar lansat de Discovery:

https://youtu.be/u3xEjrFEacI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    CORECTIE: PLECAM, DE ABIA.
  • abdu rehab abdu rehab
    mare pacat... de acord cu tine. dar daca mai vrei sa ai Discovery din nou, tu (si noi toti ceilalti) trebuie sa plece de la rds la alt serviciu de Cablu care are Discovery (pe langa asta poate si alte Canale scoase de rds de alungul anilor). de ce nu pleaca toti ce vor Discovery inapoi de la rds (ca si mine, dar la mine in zona (Sector 4, Berceni) pentru mine cablul de la alt Operator apare deabia in vara asta, deci eu plec si nu ma uit inapoi) ma uimeste. dar unii au gusturi diferite....
  • abdu rehab abdu rehab
    LA MULTI ANI DISCOVERY!!!!
  • Victor Dulu. Victor Dulu.
    Pacat ca nu mai avem si pe RDS...

Trimite un comentariu

sus