Skip to main content

Amalia Enache, în cărţi pentru emisiunea cu “surprize” aflată în pregătire la Pro TV

 
Amalia Enache
Amalia Enache

Amalia Enache, jurnalista care prezintă Ştirile Pro TV de noapte, este în cărţi pentru emisiunea cu "surprize" aflată în pregătire la Pro TV - un show după un format BBC.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Pro TV analizează mai multe nume pentru prezentare (printre care şi Iulia Vântur), dar varianta cu Amalia Enache este preferată de producătorii care pregătesc formatul.

Decizia finală încă nu a fost luată, cum nu este încă stabilit dacă programul intră în grila de toamnă sau în primăvara anului viitor.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat nici posibilitatea legată de Amalia Enache, nici viitorul emisiunii în grila Pro TV.

Programul ia în calcul un format internaţional, cel mai probabil Tonight’s the night, un show BBC.

Tonight’s the night este o emisiune difuzată de BBC pentru prima dată în 2009. Este un show în care surprizele au un rol central.

Potrivit prezentării de pe site-ul BBC, emisiunea îmbină performanţele unor artişti cunoscuţi cu momentele în care oamenii obişnuiţi îşi văd dorinţele împlinite.

VIDEO. Clipul care anunţă înscrierile pentru proiectul emisiunii

ProTV!Stii pe cineva care merita infinit mai mult decat i-a oferit viata? Ajuta-l sa-si implineasca marele vis. Trimite-ne povestea lui pe [email protected]

Posted by ProTV on Sunday, June 21, 2015

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian george ganea marian george ganea
    pt cei buni doar la comentarii, vreau sa va spun ca nu doar Andreea Marin poate sa faca reiting la o emisiune care aduce bucurie in muuulte, muuulte suflete, ci si SPECIALISTA Amalia Eenache se descurca de minune. Vorbesc ca unul care stie personal despre ce vorbesc, mult mai mult decat toti care se pricep doar la comentarii. Linistiti-va si nu va panicati cu privire la calitatea Amaliei, a emisiunii, a reitingului sau a rezistentei emisiunii in grila. Pot sa asigur pe oricine ca va beneficia de un real succes. SUCCES AMALIAAAA!
  • mad79 mad79
    Continua cu idea asta TAMPITA!?
    PRO TV este un post dedicate persoanelor active,u sedentare si la senectute,acesta este ADNul lui!!!
    3 editii si o sa-l scoata!
    Chapeau Amalia Enache!!!!
  • mihaita mihaita
    Cred ca ar vrea sa ramana dar umbla vorba ca stirile noptii urmeaza sa dispara din grila.
    Leonte ramane momentan cu "romania te iubesc" insa Amalia are neovie de proiectel nou.
  • anonim anonim
    Eu zic sa o aduca pe Andreea Marin, doar ea poate face rating pe o asemenea emisiune. Pretuieste viata de la tvr era o emisiune chiar interesanta, nespecifica pentru publicul protv, dar lucrurile in viata se mai pot schimba...
  • anonim anonim
    Eu zic sa o aduca pe Andreea Marin, doar ea poate face rating pe o asemenea emisiune. Pretuieste viata de la tvr era o emisiune chiar interesanta, nespecifica pentru publicul protv, dar lucrurile in viata se mai pot schimba...
  • iulia1 iulia1
    Surprize, surprize reloaded.
    Astia noii de la Pro nu mai au alte idei decat ciorbe reincalzite ?
    Au vandut studiorile de la Buftea, unde se mai turna cate un film, serial, telenovela. Acum se toarna doar ciorbe reincalzite.
    Vrem audientele de aseara, Ce spun romanii, serialul turcesc de la antena, Vine Cheful.
  • Expertul, Expertul,
    Sper sa nu se faca ! Publicul ProTV nu gusta acest gen de emisiuni! Garantez! daca se face, va zbura din grila dupa prima sau a doua editie!
  • Florin Florin
    mai bine ar ramane la stiri.

Trimite un comentariu

sus