Skip to main content

Angajaţi ai TVR s-au adunat în curtea televiziunii, îngrijoraţi de blocarea conturilor TVR de ANAF

 
TVR
TVR

Aproximativ o sută de angajaţi ai Televiziunii Române s-au adunat, marţi, în curtea instituţiei, fiind îngrijoraţi de situaţia în care se află TVR, căreia, luni, i-au fost blocate conturile de către ANAF, anunţă Mediafax.

Publicitate

Acţiunea este una spontană, angajaţii începând să se adune în curtea Societăţii Române de Televiziune (SRTv) marţi, în jurul orei 11.30, conform surselor citate.

Salariaţii Televiziunii Române sunt îngrijoraţi de situaţia în care se află în prezent SRTv, având în vedere că, luni, i-au fost blocate conturile de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

De asemenea, angajaţii Televiziunii Române sunt nemulţumiţi că negocierile purtate cu administraţia Televiziunii Române pentru semnarea unui nou contract colectiv de muncă au eşuat. Negocierile au fost purtate în contextul în care, pe 1 iulie, a expirat vechiul contract colectiv de muncă în TVR.

Ieşirea angajaţilor în curtea TVR s-a produs şi în contextul în care, marţi, de la ora 11.30, este programată o şedinţă a Consiliului de Administraţie (CA) al Televiziunii Române.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ștefan ștefan
    Tănase are grijă să publice articole pe propriul blog.
  • parerea mea parerea mea
    Atunci ar trebui sa le spuna cineva faptul ca drepturil salariale au prioritate in fata creantelor bugetare, astfel ca plata salariilor se va face atat timp cat TVR va avea disponibil in banca, indifferent daca va fi sau nu blocat contul de catre ANAF.
    Ramane de vazut ce se va intampla cu ceilalti furnizori.
    cel mai probabil ca asta este un semnal pentru tanase, daca nu demisioneaza, nu se deblocheaza contul. Sau poate va cere insolventa:)
  • loredana grozescu loredana grozescu
    Ce mai asteapta Tanase? Are un pix? Trebuie sa isi scrie demisia. Urgent. O chestiune de onoare. Intrebarea este daca are si el, si au si membrii CA asa ceva. Nu cred.

Trimite un comentariu

sus