Skip to main content

AUDIENŢE. Leana în reluare, peste Steaua în direct. Filmul de pe Pro TV şi Vacanţa Mare de pe Kanal D au depăşit partida Steaua - Petrolul, de pe Antena 1

 
Vacanta mare
Vacanta mare

AUDIENŢE. Primul meci din Liga I difuzat de Antena 1 a plasat postul pe locul trei în clasamentul posturilor monitorizate. Pe toate cele trei targeturi, meciul Steaua - Petrolul, difuzat în direct de canalul Intact, a fost depăşit de Pro TV (cu filmul Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles) şi de Kanal D (cu Asta-i România şi cu Noră pentru Leana, o selecţie de reluări cu Vacanţa mare).

Publicitate

De remarcat pe intervalul partidei categoria Alţii, care adună toate posturile monitorizate, inclusiv Digi Sport, canal care, de asemenea, a difuzat meciul de fotbal. Nu se poate spune câţi telespectatori au ales Digi Sport şi câţi s-au uitat pe alte canale nemonitorizate, dar audienţa categoriei a fost dublă, comparativ cu săptămâna trecută.

Steaua - Petrolul este primul meci din campionat difuzat de postul Intact după ce Antena 1 a cumpărat, pentru acest sezon, prima opţiune din fiecare etapă a Ligii I.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV pe intervalul partidei Steaua - Petrolul (21.00-23.00).

NAŢIONAL. Meciul Steaua - Petrolul a fost urmărit pe Antena 1 de 630.000 de români în fiecare minut. Pe intervalul partidei, la Pro TV se uitau 743.000 de români, iar la Kanal D erau 733.000. Pe Pro TV era filmul Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles. Pe Kanal D, până la 21.30 a fost emisiunea Asta-i România, apoi Noră pentru Leana, reluări cu Vacanţa Mare.

Categoria Alţii a adunat pe intervalul partidei peste 1,3 milioane de români. Nu se poate preciza câţi români au ales Digi Sport, dar o parte importantă viziona meciul pe canalul RCS.

URBAN. Antena 1 a fost depăşită şi la oraşe de Pro TV şi de Vacanţa mare. Steaua - Petrolul a ţinut pe Antena 1 o medie de puţin peste 300.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban. În acelaşi timp, la Pro TV se uitau 451.000 de telespectactori, iar la Kanal D - 337.000.

Audienţă dublă pentru categoria Alţii, comparativ cu săptămâna trecută: un total de peste 800.000 de telespectatori adunaţi de la toate canalele nemonitorizate.

COMERCIAL. Acelaşi clasament şi pe segmentul 18-49 de ani, cu filmul de pe Pro TV şi cu Leana peste Steaua de pe Antena 1. Media meciului pe targetul comercial: 120.000 de telespectatori. Media Pro TV pe interval: 270.000. Kanal D a avut pe segmentul comercial aproape 150.000 de telespecatori între 18 şi 49 de ani.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 11 iulie, pe intervalul partidei Steaua - Petrolul, la nivel NAŢIONAL:

 NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
Altii 1.348.000 7.3 19.4
Pro TV 743.000 4 10.7
Kanal D 733.000 4 10.5
Antena 1 629.000 3.4 9
TVR 1 446.000 2.4 6.4
Antena 3 401.000 22 5.8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv. 

Audienţa posturilor TV miercuri, 11 iulie, pe intervalul partidei Steaua - Petrolul, în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
Altii 813.000 8.1 21.3
Pro TV 451.000 4.5 11.8
Kanal D 337.000 3.3 8.8
Antena 1 306.000 3.0 8
Antena 3 240.000 2.4 6.3
Romania TV 211.000 2.1 5.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv. 

Audienţa posturilor TV miercuri, 11 iulie, pe intervalul partidei Steaua - Petrolul, pe segmentul COMERCIAL:

 COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
Altii 336.000 6.6 22.4
Pro TV 270.000 5.3 18
Kanal D 147.000 2.9 9.8
Antena 1 120.000 2.3 8
Acasa 79.000 1.6 5.3
Prima TV 78.000 1.5 5.2

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihaita mihaita
    Imi e greu sa cred ca omul cu TV cu tub vede diferenta insa... este o varianta.

    @Adi, nu, nu cred ca este acesta motivul.
    Din nefericire sunt abonat UPC si pot vedea astfel de meciuri pe Look sau pe A1.

    Din punctul meu de vedere si look este slab, foarte slab.
    Mi-ar fi placut sa pot vedea pe Dolce, postul care, in opinia mea, este cel mai profesionist in acest moment.

    Revenind insa la liga 1. am vazut vreo 30 minute din FCSB-Petrolul si din ASA- Dinamo si regret timpul pierdut.

    Pentru a prinde Liga 1 pe UPC platesc 10 lei, oare cat ar trebui sa platesc sa si joace amatorii aia ceva?
  • La un an dupa ce Steaua a facut AUDIENTA ZERO, acum reluarea lui
    […] La un an de la acel moment, Steaua s-a trezit intr-o alta postura. Potrivit Paginademedia, meciul cu Petrolul Ploiesti a fost depasit in audiente de reluarea unui episod din Vacanta Mare, […]
  • pArA pArA
    @ Iulian : Multe televiziuni au HD doar cu numele ... la Etno si Taraf e doar un kitch specific manelistic ca si-au pus HD-ul in sigla , dar transmisia e departe de a fi HD ... chiar si Kanal D au HD doar pe serialele turcesti si pe publicitate , productiile proprii sunt in format 4:3 cu o calitate mai buna a imaginii , pentru ca nici ei nu au inca echipamentul necesar pentru a filma productiile proprii HD 16:9 , e un fel de struto-camila Kanal D-ul HD.

    @ Mihaita : Nu e filozofie prea mare sa iti dai seama ca un anumit canal are o calitate mai buna a imaginii decat altul , chiar si "Tanti Veta de la 5" chiar daca nu stie ce inseamna HD, va observa ca PRO TV HD se vede mai bine ca A1 , de exemplu.
    Si la chestia cu multi romani au televizoare vechi , cred ca e discutabil , romanii cumpara de ani buni televizoare LED,LCD,Plasme ca sunt HD Ready (nu cred ca mai exista de vreo 2 ani) , Full HD (standardul actual) ,4K (bani aruncati :) ) nu conteza prea mult si da e adevarat ca multi nu stiu ce inseamna dar oricum imaginea vorbeste intr-un final.
  • bbm bbm
    Mihăiță. Zi și mie de unde știi ca imaginea e 16:9 și nu 4:3? Ști de ce sub sigla de a1 scrie 16:9? Crezi ca e deajuns sa citești pe google? Ști cu adevărat care e rezoluția imagini 4:3 și 16:9?
  • Florin Florin
    fata de saptamana trecuta audienta nemasuratilor a fost dubla deci Digi si Pro au fost cam la fel.
  • geo geo
    Stii f bine ca Dolce si Look sunt masurate insa audienta lor este f mica. Posturile Digi - sport si documentare -aduc audienta nemasuratilor...asa ca tare mi-e teama ca Pro TV a fost pe locul 2.
  • Florin Florin
    @ Mihaita : lumea are ochi, iar cand doua sau mai multe televiziuni transmit acelasi lucru, oricine poate observa cand calitatea imaginii unei transmisiuni este superioara celeilalte. asa ca poate nu stie telespectatorul de rand care e diferenta dintre HD ready, HD, 16:9 si 4:3, dar el vede si alege in cunostinta, chiar daca nu cunoaste terminologia.
  • Adi Adi
    Bine ca nu ne spui ca meciul a fost si la radio si de aia nu s-a uitat nimeni l Antena 1!
  • Cristi Cristi
    Pentru toți experții media, toate canalele sunt măsurate dar toți cei care nu plătesc nu sunt afisati in sistemul de auditare, vreți audiente pentru Digi .... plătiți! !!!

    Formula de calcul de mai sus este greșită. ... un adevăr..... Digi a bătut Antena 1....

    Petrisor publica doar datele la care are acces, nimic mai mult!
  • abdu rehab abdu rehab
    CORECTIE: ....DAR CU.... tastatura face intentionat cred.....
  • abdu rehab abdu rehab
    atunci asta explica de ce turcii sunt DISPERATI sa il aduca pe Garcea si prietenii sai inapoi IN DIRECT, pentru ca asa vor avea mai mult Reluari, si cu Episoade noi vor ajunge sa bata PROTV-ul.

    cred ca turcii sau desteptat pana la urma si acum vor sa se intoarca la vremurile de la inceput, cand kanal d avea doar Vacanta Mare si nora pentru mama, iar acum se vrea inapoi la vremurile alea. asta pana cand va aparea o Telenovela noua care sa fie data in Weekend.

    pe vremuri, cand Vacanta Mare era la PROTV, concurenta era DEMOLATA cand aparea Garcea pe Sticla. acum turcii fac acelasi lucru (darcu RELUARI), de ce credeti ca turcii lau luat pe Garcea in brate cand au venit prima data in 2007??? daca noul Sezon cu Leana va aparea la Toamna (in Prime-Time probabil), atunci kanal d va fi Lider in audienta si in Weekend, atunci sa vedem ce va face PROTV atunci.... (eu nu zic nimic de antena 1 pentru ca antena tot pe Locurile 3-4 va ramane ca si acum, in timp ce Locurile 1-2 vor fi decise de PROTV si kanal d.)
  • Mihaita Mihaita
    Si inca ceva, vacanta mare de pe kanal D este o reluare de acum 6-7 ani.
    Chiar daca iti scrie mare
    In colt HD, este un amarat de 4:3, il recunosti dupa dungile negre din lateral!
  • Mihaita Mihaita
    Ma omorari expertii astia de HD.
    In primul rand a1 transmite meciurile in 16:9 si nu 4:3.
    Exista o diferenta,
    Oare stiti care?
    Si apropo, voi astia experti in Hd-uri, stiti fara google care este diferenta intre 16:9 si HD?

    Ps: multi au inca TV cu format 4:3 sau in cel mai bun ca HD ready!

    Intre HD si HD ready stiti care este diferenta?

    Spor la cautat pe google!

    Ps: imi lasati asa un gust amar ca vorbiti despre lucruri pe care nu le intelegi, ati prins povestea asta cu HD si hai sus cu ea toata ziua.

    Probabil meciul de pe a1 este pentru ceilalti clienti, care nu au dolce si digi, adica Upc fara optiunea suplimentara si retele mai micute.
  • Catalinnn Catalinnn
    Pai au inviat Roata Norocului,poate ca aleg sa difuzeze divertisment,bineinteles in paralel cu serialele turcesti care sunt emblema postului.
    Cum ai zis si tu,Antena 1 are un public majoritar feminin ( ~60%) deci o sa le fie cam greu cu sportul,unde calitatea imaginii chiar conteaza.
  • Iulian Iulian
    Locul 1? NIMENI nu depaseste PROTV. Poate locul 2/3 ai vrut sa zici.

Trimite un comentariu

sus