Skip to main content

De ce a dat wowbiz.ro imaginile cu Cotabiţă şi infirmiera: “Subiectul a fost realizat ca un mare semnal de alarma privind conditiile necorespunzatoare din spital”

 
WowBiz
WowBiz

CULMEA IPOCRIZIEI. După reacţiile provocate de imaginea cu infirmiera alături de Gabriel Cotabiţă, oficialii Kanal D (sub umbrela căruia este editat site-ul wow.biz) au venit cu o explicaţie. De ce au dat poza?

Publicitate

Fără alte comentarii, explicaţia:

“Subiectul a fost realizat ca un mare semnal de alarma privind conditiile necorespunzatoare din spital. Este inadmisibil ca un om intr-o situatie precara de sanatate sa aiba parte de un asemenea tratament intr-un spital din Romania”, spun oficialii Kanal D.

Subiectul a fost publicat pe wowbiz.ro fara nicio intentie de a-i aduce vreun prejudiciu lui Gabriel Cotabita si familiei acestuia.

Poziţia integrală a reprezentanţilor Kanal D:

"Asociere eronata a moderatorului Wowbiz, Madalin Ionescu, cu materialele difuzate despre Gabriel Cotabita pe patul de spital

In urma difuzarii imaginilor cu Gabriel Cotabita pe patul de spital, in spatiul public a fost lansata o informatie eronata, de catre Valentin Jucan, membru al CNA. Mentionam ca in emisiunea moderata de Madalin Ionescu nu a fost difuzata nicio stire referitoare la acest subiect, informatie ce poate fi verificata foarte usor.

Subiectul a fost publicat pe wowbiz.ro fara nicio intentie de a-i aduce vreun prejudiciu lui Gabriel Cotabita si familiei acestuia. Mai mult decat atat, site-ul nu au difuzat imaginea in intregime tocmai pentru a proteja intimitatea lui Gabriel Cotabita, un artist respectat si apreciat de Kanal D.

Subiectul a fost realizat ca un mare semnal de alarma privind conditiile necorespunzatoare din spital. Este inadmisibil ca un om intr-o situatie precara de sanatate sa aiba parte de un asemenea tratament intr-un spital din Romania.

Au fost aduse grave si nefondate acuzatii la adresa lui Madalin Ionescu, vedeta Kanal D, in legatura cu acest subiect, ceea ce distrage atentia publicului de la un subiect cu adevarat grav, si anume tratamentul persoanelor spitalizate. Kanal D va continua sa atraga atentia asupra neprofesionalismului intalnit in randul unor angajati din sistemul de sanatate romanesc."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Andrei Dan Andrei
    Intr-o tara civilizata, cu un CNA functional, emisiunea cu pricina ar fi suspendata, cel putin, 30 de zile, pentru abjectia materialului difuzat!....
    La fel si televiziunile, care au inserat "stirea" in jurnalele proprii.
    La noi, probabil, membrii Consiliului se vor screme 2 luni ca sa acorde un avertisment emisiunii lui Madalin Ionescu.

Trimite un comentariu

sus