Skip to main content

De la Antena 1, la Pro TV. Marcel Radu este noul talent manager al Pro TV

 
Marcel Radu
Marcel Radu

Marcel Radu, fost talent manager la Antena 1, se alătură, pe aceeaşi funcţie, echipei de producţie a Pro TV, potrivit unui anunţ al postului. În această poziţie, Marcel Radu va fi responsabil cu strategia de dezvoltare a reţelei de celebrităţi şi managementul portofoliului actual de vedete, mai anunţă reprezentanţii postului. El va fi responsabil si cu negocierea şi conformitatea contractelor celebrităţilor Pro TV.

Publicitate

Antena 1 a anunţat săptămâna trecută numirea Augustei Lazarov pe funcţia de Talent Manager, în locul lui Marcel Radu, după cum paginademedia.ro a scris AICI, adjuncta ei fiind Sofia Sunda.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV: „Pro TV este cel mai puternic brand de televiziune din România, iar în spatele imaginii noastre au stat, întotdeauna, personalităţi puternice. Avem un portofoliu impresionant de formate internaţionale de top şi show-uri de cea mai bună calitate, iar o parte reprezentativă din succesul acestora se datorează persoanelor implicate, vedetele care prezintă, jurizează sau concurează în acestea. Sunt încântat că Marcel se alătură echipei noastre, iar împreună vom întări portofoliul de celebrităţi, care va contribui, la rândul lui, la consolidarea brandului nostru. Vom continua să scriem noi pagini în istoria Pro TV.”

Marcel Radu: „Pentru mine, faptul că mă alătur liderului televiziunilor din România este o mare responsabilitate si onoare. Mă voi folosi de toată experienţa acumulată în timpul celor 11 ani de televiziune şi voi continua să dezvolt şi să consolidez portofoliul de vedete Pro TV. Mă voi ghida după principiile pe baza cărora am construit toate relaţiile de colaborare de până acum, respectiv încredere, respect şi seriozitate. Mă mândresc cu faptul că în ceea ce am făcut am pus toata energia şi creativitatea mea şi cred că acestea sunt lucrurile care m-au adus până în acest punct. La fel voi face şi de acum înainte, alături de Pro TV, noua mea echipă.“

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • OBSERVATORMEDIA@Pro OBSERVATORMEDIA@Pro
    S-a nascut in zodie buna pe plan profesional Marcel R. Se pare ca pentru el este tot ce-i place mai mult! Dupa ce cativa ani a fost jurist in Intact, unde controla veridicitatea datelor din contractele ce urmau a fi incheiate, cineva l-a iubit atat de tare incat i-a facut loc in staff, inventand acest post de gasitor de talente. Intamplator sau nu, atunci Aura Zaharia era CFO la Intact, acum ea este la Pro Tv, de cateva luni. Marcel a ajuns si el la Pro, pe acelasi post, creat si aici din nimic. Mie nu mi se pare intamplator! Felicitari Marcel, show must go on!
  • RIO RIO
    Prea toleranti, din pacate.
    Tac si inghit.
    Pana cand?
  • RIO RIO
    Serios?
    Tari vedetele Antena 1!
  • RIO RIO
    DE acord.
  • RIO RIO
    De acord. Nimeni nu e de neinlocuit. Dar cu cine?
  • RIO RIO
    Ce sa spun, 20 ani Antena 1 a copiat PROTV. A venit momentul sa ia "specialisti" in Crudute si "vedete" de tip Vica Blochina. La mai mare!
    PENIBIL
  • ana ana
    mai ales tu poti FI inlocuit, pentru ca iti lipsesc notiuni de gramatica elementara ." Fii inlocuit" e corect poate la tine la primatv de unde vii. O adunatura de analfabeti si de centuriste, Asta e noua echipa de productie.
  • Allex Allex
    Nu i mai sariti atat de mult in cap lui Cesnavicius.. Oricum PRO TV avea nevoie de un refresh, iar daca era lui Sarbu continua, va asigur ca nu se intampla... dupa totate aceste transformari vocea si rat arata mult mai bine.. iar echipa de productie este profi. Nu spun ca vechea echipa de productie si restul oamenilor din PRO erau slabi, insa oricine poate fii inlocuit.
  • mihnea mihnea
    S-o transfera si servilismul acestui domn Marcel, de la un CEO la alt CEO? Relatia de "aghiotant" pe care o avea fata de santajistu' Alexandrescu de la Antene... s-o fi inchis definitiv?
  • Marcel Marcel
    Ne poate arata si noua domnul Aleksandras Cesnavicius care sunt marile sale realizari ?
    Daca tot se impauneaza cu ce au facut altii, ne poate numi macar un brand pe care l-a creat de la zero ?

    Poate trebuie sa ii reaminim ca PROTV = ADRIAN SARBU si echipa crescuta de el, nu salata internationala de castraveti murati si conopida expirata adusa de te miri unde.

    Faptul ca majoritatea tac si inghit nu inseamna ca l-au uitat pe ADRIAN SARBU.
    Acest om va ramane in istorie, pe cand domnul Cesnavicius va ramane in memoria colectiva ca un nimeni care se lauda si atat.

    Romanii nu sunt tampiti si nici prosti, doar toleranti!
  • Florin Florin
    ca de obicei lumea comenteaza fara sa citeasca. omul asta se ocupa de vedete. atat. nu de calitatea emisiunilor. Antena are o serie de vedete veritabile, unele luate tocmai de la Protv, dar nu doar acelea. Voi vreti sa va ganditi la vedetele de carton sau asistentele lui Capatos. Maruta are nevoie si de astea, dar nu luati in considerare de exemplu faptul ca la Te cunosc de undeva Antena a atras de-a lungul anilor niste nume importante, dar sezoniere, care au transformat-o in emisiunea numarul 1 de sambata seara. Asa ca ganditi inainte de a scrie.
  • oana antohi oana antohi
    Nici in visele mele cele mai negre n-as fi vazut rebuturi de la Antena preluate de ProTV. Dupa ce ca Pro-ul a dat o grav in mizerii de emisiuni gen Antena/Kanal, asta e picatura care a umplut veceul.
  • Florin Florin
    spuneti voi ce vreti, dar Antena 1 nu ducea lipsa de celebritati. unii ar spune ca Antena sta mai bine la capitolul asta decat Protv. cei care faceau emisiunile cu ele aveau dificultati. cu toate astea nu cred ca se va putea atinge de o Delia, Andreea Balan, Pepe sau Connect-R si nici nu cred ca este indicat.
  • Iulian Iulian
    Lasa ca "vedetele" de la PRO sunt foarte interesante, este asa interesanta Vica de poti scrie o carte despre ea si tot nu ajunge. Ma lasi? Vedetele adevarate sunt cele inainte de anul 2006. In rest, vedete de carton.

    Si vedetele acelea ieftine au aparut in Antena fix din curtea PRO-ului:)))))))
  • ana ana
    Pai deja scriu pagini de istorie. Protv e istorie sau In istoria Protv nu s-au facut atatea tampenii. Depinde cum vrei sa formulezi. Si se muta antena la protv? ca tot vin sefi de acolo. )) cine urmeaza? stie cineva?

Trimite un comentariu

sus