Skip to main content

DECLARAŢIA DE AVERE a lui Stelian Tănase: a încasat de la TVR, în medie, 4.800 euro pe lună şi a investit în tablouri şi covoare

 
Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz
Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Stelian Tănase, şeful televiziunii publice, a avut anul trecut venituri de la TVR de 4.800 de euro, în medie, pe lună (valoarea brută), şi-a mărit colecţia de tablouri, care are o valoare totală de 156.000 de euro, şi a cumpărat covoare ţărăneşti, cu 5.800 de lei, scrie Mediafax.

Publicitate

Potrivit declaraţiei sale de avere, completată şi înregistrată pe 30 iunie şi publicată recent pe site-ul TVR, Stelian Tănase a avut în ultimul an fiscal venituri totale (valoarea brută) de la Societatea Română de Televiziune (SRTv) de 256.321 de lei (57.729 de euro pe an, respectiv 4.810 euro pe lună - la un curs mediu al anului trecut de 4,44 de lei pentru un euro, potrivit Băncii Naţionale a României, n.r.).

Pe de altă parte, potrivit celei mai recente declaraţii de avere, Stelian Tănase a mai avut în ultimul an fiscal venituri de 58.079 de lei (valoarea brută) de la de la Universitatea din Bucureşti (Facultatea de Ştiinţe Politice), unde este cadru didactic.

Totodată, conform sursei citate, în 2015, Stelian Tănase a investit în artă. Astfel, comparativ cu precedenta sa declaraţie de avere, Stelian Tănase a cumpărat, în 2015, covoare ţărăneşti în valoare de 5.800 de lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • silviu schiopu silviu schiopu
    tanase depaseste orice limita a bunului simt. pentru individul acesta nu exista lege?
  • reghina pislaru reghina pislaru
    astept confiscarea acestei averi facuta necinstit.
  • loredana grozescu loredana grozescu
    Tanase e un nesimtit. Un deseu.
  • ștefan ștefan
    Să dispară în frunte cu florin Condurățeanu evident și Bucur.
  • Victor Victor
    felicitări, domnule Tănase! pentru venituri, normal, și pentru performanțe.
  • livia pila livia pila
    Oare profitorului acestuia nu ii e rusine sa spuna ca TVR e in stare financiara grava, sa ceara marirea taxei, sa vrea sa ciunteasca salariile angajatilor cind incaseaza pentru crasa-i incompetenta atita banet? Oare pentru ca numitul Tanase Stelian sa huzureasca si sa-si cumpere covoare oltenesti trebuie sa vada telespectatorii programe insipide si eterne reluari? Oare pentru numitul TANASE STELIAN si comilitonii lui din CA-ul TVR, de genul Bucur, Surugiu, Carp, si alti yesmeni, nu exista lege si Curte de conturi? Pina cind isi va permite Tanase Stelian aceasta bataie de joc?

Trimite un comentariu

sus