Skip to main content

La Măruță intră în concediu, iar Cabral îi ia locul cu emisiunea Ce spun românii

 
La Măruță intră în concediu, iar Cabral îi ia locul cu emisiunea Ce spun românii
Cabral

La Măruță este de astăzi în concediu, iar în locul emisiunii intră Ce spun românii, un game show prezentat de Cabral, ce va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00.

Publicitate

Emisiunea este produsă de Andreea Godeanu, fosta producătoare a emisiunilor lui Teo Trandafir, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiție între două familii, care concurează pentru a câștiga premii.
În urma unui sondaj realizat anterior, pe un eșantion de 100 de persoane alese aleatoriu, s-au obținut cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări gândite special pentru Ce spun românii. Familiile participante vor răspunde la șapte runde de întrebări, fiecare dintre acestea în încercarea de a alege răspunsurile care sunt cât mai apropiate de opinia majoritară a celor 100 de persoane care au participat la sondaj.

Fiecare întrebare din primele șase runde poate aduce puncte familiilor, care vor fi valorificate în bani. În funcție de runda jucată, punctele pot fi dublate sau chiar triplate, iar echipa cu cele mai multe puncte va câștiga și se va califica la runda fulger, unde poate câștiga o sumă adițională de bani în doar 45 de secunde. Runda bonus va fi jucată de doi concurenți ai familiei câștigătoare. În cazul în care cei doi reușesc să obțină minimum 200 de puncte, familia câștigă marele premiu.
Familia învingătoare se califică în show-ul din următoarea zi, iar dacă aceasta reușește să câștige cinci show-uri consecutive, obține la final premiul special, care constă într-un automobil.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Formatul este detinut de Fremantle Media. Da, in trecut formatul a fost la antenuta 1, dar sigur la ProTV va fi produs mai profesionist!
  • Dar acest format "Family feud" a fost si prin '96 tot la Pro TV, prezentat de Florin Calinescu - Te uiti si castigi. Era o intrecere intre 2 familii si erau intrebari legate de programele ProTV.
  • Nu cred ca va face audienta! Publicul este obisnuit in intervalul 17.00 - 19.00 cu: crime, violuri, tiganie, vulgaritate sau povesti lacrimogene. Foarte rar un show decent face audiente foarte bune. Si antenuta 1 va face un show cu povesti lacrimogene dupa un format difuzat de AcasaTV in 2007. In strainatate sunt nenumarate cazurile cand un format trece de la o televiziune la alta.

Trimite un comentariu