Skip to main content

LICITAŢIE. Grădina Carpaţilor, pe panouri în Paris. Sute de mii de euro pentru promovarea turistică a României în capitala Franţei

 
Gradina carpatilor
Gradina carpatilor

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a demarat o licitaţie pentru promovarea turistică a României pe panouri publicitare (outdoor) în Franţa, contract cu o valoare estimată de  699.480 euro (fără TVA), finanţat din fonduri UE, potrivit unui anunţ publicat miercuri, 1 iulie, în Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Publicitate

Campania va ţinti promovarea ţării noastre ca destinaţie turistică în Paris şi în regiunea Ile-de-France, perioada estimată de promovare fiind 15-septembrie-31 octombrie.

Proiectul urmareste identificarea unei agentii de cumparare si planificare media outdoor care sa asigure implementarea strategiei de media outdoor pentru promovarea brandului turistic national in Franta si nu este singura licitatie lansata de ANT in acest an.

Bugetul este destinat pentru o campanie outdoor cu durata de 6 saptamani, in perioada 15 Septembrie - 31 Octombrie 2015. Numarul minim de locatii solicitat prin contract in perioada campaniei este de 402 locatii outdoor.

Luna trecuta, Autoritatea Naţională pentru Turism a lansat cinci licitaţii pentru promovarea pe panouri publicitare a turismului în României, în această toamnă, în Germania, Italia, Austria, Turcia si Marea Britanie, contracte care impreuna au o valoare estimata de peste 3,1 milioane de euro (fara TVA), dupa cum Paginademedia.ro a scris aici.

ANT a încercat fără succes încă din anul 2013 să atribuie astfel de contracte de promovare a României pe pieţe internaţionale, după cum Paginademedia a scris aici.

Unul dintre posibilele motive este prezentă în toate aceste contracte, inclusiv in licitatiile lansate in acest an, a unei „clauze suspensive”, ceea ce însemna că, după câştigarea licitaţiei, contractul putea fi semnat în anumite situaţii. În această clauză, autoritatea precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câştigător numai în măsura în care fondurile necesare achiziţiei vor fi asigurate prin semnarea contractului de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Sunt bani nerambursabili - daca stii ce inseamna asta - care vin din afara cu destinatie precisa...sa ne facem publicitate. Daca nu ne facem sau nu stim sa o facem dam banii inapoi la UE...si banii nefolositi de noi se duc la bulgari sau la unguri...si de ce...ca unul ca tine nu intelege...ca si reclamele ANAF sunt platite tot cu bani de afara printr-un proiect cu finantare externa nermbursabila. De-asta ne merge prost, ca sunt multi ca tine in tara asta care comenteaza fara sa aibe habar...
  • Viorel sas Viorel sas
    Unde sunt miliardele de euro luate de la fmi si. Banca europeana ca de ani buni se vorbeste ca cu. Fonduri ue o sa facem autostrazi drumuri nationale exat ca in. In ue dar. Unde o sa ajungem. Cu toti corupti din parlament pentru ca azi primesti citeva miliarde de euro de la ue si fmi si maine nu mai sunt bani spitalele parcar fii in secolul xvlll nu in secolu xxl toti hoti. Or ajuns la bucuresti in parlament sasi bata joc de toata tara sa ajunga milionari in euro. Peste noapte
  • Viorel sas Viorel sas
    Ma Bucur foarte mult sa ajunga si tara mea natala una dintre cele mai frumoase tari din ue din care si. Este pentru ca franta nu are ce exista in romania sunt mindru cas roman dar autoritatile de la bucuresti ne face de ras in toata. Lumea chear americani lor criticar pe handicapatul de victor ponta iar actualul presedinte daca nu incepe sa faca ceva schimbari in parlament o sa fie chear El o mare pacoste pe capul romanilor ca a sa neo promis si toata diaspora lor votat
  • Daniel Daniel
    Vad ca acuma nicaieri in presa nu mai e nici o problema ca se cheltuie milioane de euro pe fruza fata de alte vremuri cand se ocupa altcineva de afacere. Dupa ce au venit reclamele de la ANAF toti tac si inghit.
  • Billogz Billogz
    Dar noi pana la urma cu ce drumuri facem turism? Ca bagam bani ca nebunii in campanii de publicitate cu toate ca o intrebare persista: Avem cu ce? Infrastructura e varza si noi pretindem ca facem turism.

Trimite un comentariu

sus