Skip to main content

Lucian Mândruță se va auzi la Digi FM

 
Lucian Mândruță se va auzi la Digi FM
Lucian Mandruta

Jurnalistul Lucian Mândruță va fi în echipa viitorului post de radio Digi FM, care urmează să fie lansat în această toamnă de către RCS.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Lucian Mândruță a ajuns la un acord cu coordonatorii proiectului de radio Digi FM.

Contactat de Paginademedia.ro, Lucian Mândruță nu a comentat informația.

Săptămâna trecută, Cosmin Prelipceanu, manager de proiect Digi FM și Adina Goriță, directorul stației, au declarat că viitorul post de radio va fi lansat în această toamnă, pe frecvențele Info Pro și că va avea conținut propriu.

Pro FM și Digi FM vor avea conținut total diferit după lansarea radioului de știri, a precizat în fața CNA și Marius Dobre, responsabil editorial al Pro FM.

Lansarea proiectului Digi FM a fost anunțată la începutul acestui an, când CNA a aprobat preluarea de căre RCS a postului de radio Pro FM.

Planurile anunțate la începutul anului:

- Licența națională InfoPro va deveni Digi FM, un post de radio informativ, cu redacție proprie.

- Posturile Pro FM, Pro Clasic și Music FM și Dance FM vor rămâne neschimbate.

Cosmin Prelipceanu:

"Noi am înțeles din licența InfoPro că este un radio de informații. Ne dorim să facem un radio de informații. Licența InfoPro pentru noi este nevoia de a avea un radio național de informare. Vă propunem să preluăm această licență și să o transformăm în Digi FM. Credem că există această nevoie. Vom avea o redacție proprie care va produce conținut de radio și pentru radio.

Ne propunem ca seara să-l preluăm pe Emil Hurezeanu (de la Digi24 - n.r.). Niciun alt program al Digi24 nu se pretează radioului. Vrem să facem radio pe Digi FM. Vom avea jurnaliști de radio care să producă conținut pentru radio."

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu