Skip to main content

Nea Marin va face la Antena 1 Poftiţi pe la noi, varianta cu nunţi

 
Nea Marin
Nea Marin

Antena 1 va avea din toamnă o emisiune cu nunţi. Este o nouă declinare a emisiunii Poftiţi pe la noi, produsă de Mona Segall la Antena 1, cu Nea Marin în rol de gazdă. Informaţia despre noua emisiune a Antenei a fost publicată în premieră de paginademedia.ro în urmă cu două săptămâni (detalii, AICI).

Publicitate

După ce primul sezon, de anul trecut, al Poftiţi pe la noi a salvat pensiuni de la faliment, iar anul acesta emisiunea s-a ocupat cu strângerea banilor pentru cauze sociale, Nea Marin se ocupă şi de nunţi.

Poftiţi de va iubiţi este numele noului sezon pe care Antena 1 îl va lansa în această toamnă. Reţeta va fi aceeaşi, o serie de vedete coordonate de Nea Marin vor munci pentru a organiza nunta unor cupluri care nu au avut niciodată posibilitatea să se căsătorească.

Complice cu unul dintre parteneri sau cu prietenii acestora, Nea Mărin alături de vedete vor pune nunta la cale. Alegerea locului, invitaţii, naşii, domnişoarele de onoare sau domnii, ţinutele, meniul, decorul, florile, cadourile, muzica sau alte performance-uri.

Nea Marin: „Am spus asta în repetate rânduri: pentru mine familia e sfântă. Mi-am cunoscut soţia încă din copilărie şi de atunci suntem împreună. Familie, dragoste, tradiţii, toate acestea sunt parte din noul sezon “Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi”. Voi face tot posibilul ca alaturi de vedetele invitate să îndeplinim visul unor oameni speciali şi vom povesti despre tradiţiile de nuntă din diverse zone ale ţării.”

Toate sarcinile pe care Nea Marin le va da vor trebui îndeplinite contra cronometru, astfel încât într-o săptămână nunta să aibă loc.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • miron petronela miron petronela
    Buna ma numesc miron petronela sunt din botosani as vrea si eu o nunta am stat si eu la camin da sai spunem sot nu a stat la camin da nu mai are parinti au murit ne dorim din suflet avem si un baiat de 6 ani si ne chinuim numai in chiri stam nu avem niciun ajutor am fost chinuita la camin nu vreau sa vad la baiatul nostru ca se chinuie vreau sai ofer totu chiar si o casa ne chinuim in chirie platim chirie plus datoriile numai pot sa vad ca baiatu cere si noi trebuie sai zicem mereu nu avem mi se rupe inima doamne ajutama sa citeasca mesajul astp o speranta va iubim nea marin multumim
  • Petrit-Sorinel-Dorin Petrit-Sorinel-Dorin
    Buna seara doresc si eu sa stiu cum se fac inscrierile la emisiunea ..poftiti de va iubiti" eu sint agent de paza pe un salariu de 1050 de lei .iubita mea munceste pe un salariu de 960 de lei .nu ne vom permite nici o data sa facem si noi o nunta cit de mica .fara mari pretenti .va multumesc si va doresc o seara cit mai frumoasa
  • Calestru Calestru
    Vreau si eu sa particip cum sa fac unde trebuie sa ma inscriu?
  • Calestru Calestru
    Vreau si eu sa particip cum sa fac unde trebuie sa ma inscriu?
  • Calestru Calestru
    Daca poate cineva sa imi dea si mie un nr de telefon va rog frumos
  • Barzu Laurentiu-Petre Barzu Laurentiu-Petre
    Cum pot sa particip
  • Barzu Laurentiu-Petre Barzu Laurentiu-Petre
    Cum pot sa ma inscriu la concurs
  • Manolache Iuliana Manolache Iuliana
    Cum pot participa si eu la emisiune???
  • Beatrice Beatrice
    Faceti reclama la chestia asta si dati un nr de tetefon la care nu raspunde nimeni si un link care te duce niciunde.de ce va bateti joc de oameni? Verificati voi unde duce [email protected]
  • paulina paulina
    Cum pot participa?
  • Dan Dan
    Am asistat la un moment cu acest "nea" care m-a dezgustat. Acum vreo doua saptamini, in Mamaia, in fata unui Hotel, se inregistrau acele testimoniale (asa-zise interviuri), ce se difuzeaza in emisiune. Mai exact, daca nea Caisa a mincat un rahat turcesc, apare si nea Marin imediat sa explice cum a fost cu rahatul respectiv, de ce l-a mincat si cum s-a uns pe la gura.
    Revenind, in momentul respectivei filmari, nea Marin s-a aratat extrem de deranjat de multimea de gura casca ce se adunase in zona respectiva. Oamenii doar..cascau gura, nu il deranja nimeni cu nimic, cu atit mai mult cu cit filmarea era intr-un fel de gradinita ce avea gard (in fata restaurantului hotelului Victoria), deci nu-i sufla nimeni in ceafa/ciorba.Toti gura casca se aflau pe spatiu public, evident.
    "Vedeta" a inceput sa gesticuleze nervos catre echipa de productie, aratind evident catre multime. O fi scapat si vreo injuratura, dar nu s-a auzit din pricina distantei.
    In fine..ideea era ca ei filmau la o ora cind toata lumea e la plimbare pe faleza (21.30-22) si stiti cum e la mare..daca unul face pirturi cu aroma de vanilie, toti se opresc sa vada minunea..
    Toti, dar absolut toti cei care erau acolo au jurat ca nu se mai uita la emisiunea lui nea.
    Nah, rating ii place sa-i faci, dar faptul ca se uitau niste oameni la el (printre care si copii) l-a deranjat grav. Oamenii sint atrasi (inca) de mirajul asta, al televiziunii si vor sa vada cum se filmeaza, cum arata un om de televiziune in realitate samd..
    Oameni buni, de ce nu filmati cu nea in studio sau in vreo cusca, ceva, daca omul sufera de agorafobie?
    Privesc si eu partea buna din intimplarea asta..nu ma mai uit niciodata la emisiuni cu nea.
  • geo geo
    Apropo, care fura audientele din week-end?
  • marian marian
    O mare mizerie , oare face nunti cu toate etniile sau numai cu bogatasi ca sa le aduca audienta , apropo le canta Salam si mexicanul. Bucatarii vor fi cei trei inganfati .SUCCES IN JOS .cu MONA si cu JEGURILE EI

Trimite un comentariu

sus